VKV Kasım Ayı Etkinlikleri

Ill3

Ford Otosan Gölcük Fabrikasında bulunan Vehbi Koç Vakfı Kültür Merkezi’nde, her ay tüm Gölcüklülere açık, ücretsiz etkinlikler gerçekleştiriliyor.

Kasım ayında Müjdat Gezen Tiyatrosunun Aptal oyunu da dahil olmak üzere 5 adet etkinlik Gölcüklülerin beğenisine sunulacak.

14 Kasım Çarşamba : Muammer Ketencoğlu Konseri “Balkanlar’da Aşk ve Neşe” saat 20:00: Sanatçı dinleyicilerini Trakya’dan tüm Balkan ülkelerine akordeonu ile müzik yolculuğuna çıkaracak.

20 Kasım Salı : Müjdat Gezen Tiyatrosu – “Aptal” saat 20:00 : Haklı olmak istiyorsan “Aptal” olacaksın. Çünkü güzellik, şöhret, servet geçicidir. Oysa aptallık kalıcıdır. Çok gülecek, çok eğlenecek ve bazı sırları ilk kez duyacaksınız

19 Kasım – 3 Aralık : Ahşap Maket Ev Sergisi ve Bateri Show Açılış Kokteyli saat 18:30: Sabahattin Genli, genç yaşta elektrikçilik yaparken yüksek gerilim hattına kapılarak iki kolunu ve bir bacağını kaybetmiş, ancak hayata küsmemiş, inanılmaz bir mücadele örneği göstererek kendini bir çok alanda ispatlamayı başarmış. Sıradışı yaşam öyküsü ve el becerisi gerektiren işleri dirseğinin altından kesik kollarıyla ustalıkla yapması onu herkesten farklı kılıyor. Kültür Merkezi’mizdeki sergisinde yaptığı maket evleri ve açılış kokteylindeki Bateri Show ile izleyicileri kendine hayran bırakacak.

25 Kasım Pazar : Çocuk Gösterisi “Gölgede İllüzyon ve Black Light Show” saat 11:00: Avrupa’da yaygın olarak yapılan bu gösteri ile çocuklarımız dansın, müziğin,performansın ve illüzyonun bir arada olduğu muhteşem bir gösteri izleyecek.

Ill3-e1352974582839

 

27 Kasım Salı : Karamürsel Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi Türk Sanat Müziği Topluluğu Konseri “Sonbahar Esintileri” saat 20:00

19 Kasım Pazartesi & 22 Kasım Perşembe saat: 13:30-15:00 “Toprağı ve Doğayı Anlamak”

Erozyon4

 

23 Kasım Cuma saat 20:00 “Inclusıon Concert” Alternatif Yaşam Derneği’ninyürüttüğü Düşler Akademisi projesi ile hayata geçen ve dört yıldır Rock’n Coke’dan Efes One Love’a, Akbank Caz festivali’nden İKSV Caz Festivali’ne sayısız festival ve sahnede sevenleriyle buluşan Social Inclusıon Band, Heart’n Soul bünyesinde bulunan The Fish Police Band ile buluşuyor.

 

VKV_AFIS_50X70CM