VKV Kasım Ayı Etkinlikleri

ford_tn

Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan Gölcük Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi Kasım ayı etkinliklerimizle sanatsever ziyaretçilerimizle buluşmaya devam ediyoruz. Herkese açık ve ücretsiz Kasım ayı etkinliklerimizi sakın kaçırmayın!

12 Kasım – 31 Aralık 2015 tarihlerinde Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay MYO öğrencilerinin her yıl düzenlediği karma sergide onların bakış açısıyla yaratılmış eserlere tanıklık edeceksiniz. Cam çalışmalarından seramik eserlere, çini çalışmalarından takı tasarımlarına kadar birçok eseri seyredeceğiniz sergiye tüm sanatseverleri bekliyoruz.

17 Kasım Cuma günü saat 20.00’de Pijamalı Adamlar’la kahkahalar atmaya hazır olun. İki perdelik komedi oyunuyla kimin gerçekten akıllı ya da deli olduğunu gülerken sorgulayacaksınız. Aşktan, yalanlardan, trafikten, siyasetten, yaşam koşullarının zorluğundan delirmiş ya da delirmek üzere olan insanların duygularına mizahi yolla değinen Pijamalı Adamlar ile gülmek için rezervasyonunuzu yaptırmayı unutmayın!

Rezervasyon için: www.vkvfordkultur.org.tr adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

15 Ekim – 11 Kasım tarihlerinde Ford Otosan Ar-Ge Merkezi çalışanı ve fotoğraf sanatçısı Ayhan Çınarkök’ün “Çalışan Eller” adlı fotoğraf sergisini ziyaret edebilirsiniz. Ford Otosan Fotoğraf Kulübü başkanlık görevini yürüten ve aynı zamanda Koç Topluluğu Spor Kulübü Fotoğrafçılık Birimine de profesyonel ve temel fotoğrafçılık eğitimleri veren Ayhan Çınarkök’ün sergisinde değerli metalleri sanat eserine dönüştüren Kapalıçarşı zanaatkarlarının ellerinden akan emeğin değerine tanıklık edeceksiniz.

22 Kasım Pazar günü saat 11.00’de 2 perdelik müzikal çocuk oyunu “Pamuk Prenses ve 7 Cüceler” ile çocuklarınızı sevindirmeye ne dersiniz? Tiyatro Alkış tarafından günümüze uyarlanan masalda güzeller güzeli Pamuk Prenses’in 7 cüceler ile olan maceraları çocuklarınıza keyifli anlar yaşatacak. Çocuklarınızın 22 Kasım sabahına mutlulukla uyanması için rezervasyonunuzu yaptırmayı unutmayın!

Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan Gölcük Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi etkinlikleri ile büyükleri ve minikleri sanatla buluşturmaya devam edeceğiz. Kasım ayınızın keyifli geçmesi dileğiyle…