VKV Ekim Ayı Etkinlikleri

Ford_tn

Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan Gölcük Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi Ekim ayı etkinliklerinde yerinizi almaya hazır mısınız? Herkese açık ve ücretsiz etkinliklerimizi sakın kaçırmayın!

18 Ekim Pazar günü saat 11.00’de kuklalı, müzikli çocuk oyunumuz Turunç’un Bahçesi ile çocuklarınızı “can sıkıntısı”nın pençesinden kurtarmanın çözümlerini eğlenceli bir dille sunacağız. Kukla kahramanımızla “Turunç’un Bahçesi” adlı oyunumuzda çocuğunuz, kendi potansiyellerini ve yeteneklerini keşfederek zamanı daha etkili kullanabilmeyi, arkadaşlarıyla iyi ilişkiler kurmayı ve hayal etme kapasitesini geliştirmeyi öğrenecek. Uzman Psikolojik Danışman Özlem Mumcuoğlu danışmanlığındaki etkinliğimizde çocuklarınızın yan koltuğunda yerinizi alarak siz de bu oyuna katılmaya ne dersiniz? Rezervasyonlar 8 Ekim’de başlıyor!

15 Ekim – 11 Kasım tarihlerinde fotoğraf sanatçısı Ayhan Çınarkök’ün “Çalışan Eller” adlı fotoğraf sergisine davetlisiniz. Ford Otosan Fotoğraf Kulübü başkanlık görevini yürüten ve aynı zamanda Koç Topluluğu Spor Kulübü Fotoğrafçılık Birimine de profesyonel ve temel fotoğrafçılık eğitimleri veren Ayhan Çınarkök’ün sergisinde alın terinin önemini bir kez daha sorgulayacak, emek kokan ellerin mücadelesine fotoğraf kareleriyle şahitlik edeceksiniz.

Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan Gölcük Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi, gerçekleştirdiği ücretsiz etkinlikler ile sosyal hayatınızı renklendirmeye devam edecek.