VKV Aralık Ayı Etkinlikleri

Ford Otosan

Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan Gölcük Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi çocuk oyunundan fotoğraf sergisine aralık ayı etkinlikleriyle sanatseverlerin hayatına renk katıyor.

“Bir Kümes Müzikali” ile Barış ve Dostluğun Hikâyesi

Günlerin şarkılar, danslar ve mutluluk içinde geçtiği barış ve dostluk dolu bir kümes düşünün. İçinde kimler yok ki: İşini çok seven Horoz Üürü ü, tek derdi yumurtlayamamak olan anne Kubik, onun biricik yavrusu civciv Minicik, her gün zamanında yumurtlayan teyze Tapik, çiftliğin şaşkın bir o kadar da sevimli köpeği Pısır, çiftlik sahibi Tonton Dede. Peki, bekçi köpeği Debur ve onun sahibi Pata iki kötü karakter olarak bu barış ve dostluk havasını bozmayı başarabilecek mi? 25 Aralık Pazar günü saat 11.00’de ise Oktay Şenol’un yazıp yönettiği “Bir Kümes Müzikali” oyunuyla çocuklarınızı hem güldürüyor hem de düşündürüyoruz.

“Göz Alabildiğine Beyaz” ile Fotoğrafların Anlamlı Dili

İzmit’teki Çağın Göz Hastanesi tarafından her yıl düzenlenen fotoğraf yarışmasının bu yılki ev sahibi olarak 28 Kasım-28 Aralık tarihlerinde “Göz Alabildiğine Beyaz” adlı sergiyle sizi fotoğraflarla baş başa bırakıyoruz. Yaşadığımız anları, izlenimleri, hayalleri, hayatımızda göremediğimiz nice ayrıntıları ve güzellikleri fotoğraf karelerinde keşfetmek için bu sergide buluşalım.

Siz de aralık ayı etkinliklerimizle biraz sanat havası almak istiyorsanız, herkese açık ve ücretsiz olan etkinliklerimizi sakın kaçırmayın!