Türkiye Rallisi’nde Çifte Şampiyon Olduk!

Ford Otosan

Sezon bitmeden Takımlar klasmanında da şampiyonluğunu erkenden ilan edebilme başarısı gösteren Castrol Ford Team Türkiye takımımız, muhteşem bir yıl geçiriyor. Castrol Ford Team Türkiye, 18-19 Ekim tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirilen ve aynı zamanda 2014 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 7. Ayağı olan Hitit Rallisi’nde sezona çifte şampiyonlukla nokta koydu. Genç pilotumuz Murat Bostancı ve co-pilotu Onur Vatansever, 2014 Türkiye Ralli Şampiyonu olarak Türk motor sporları tarihine geçtiler.

 

 

Ekibimiz, uyguladıkları tamamen finişe ulaşma odaklı stratejileriyle Hitit Rallisi’ni rahat bir yarış geçirerek lider olarak tamamladı. Böylece Castrol Ford Team Türkiye, sezonun 7. yarışıyla birlikte kendi içinde yetiştirdiği bir başka genç pilotunu da Türk motor sporlarının zirvesine yazdırmış oldu.

 

 

Türkiye’nin yeni ralli şampiyonu Murat Bostancı “Ford Fiesta S2000’lerimizle çok iyi geçirdiğimiz bir sezonunun sonunda Pilotlar klasmanında da şampiyonluğumuzu Ankara’da ilan etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ralli kariyerimde artık “Türkiye Ralli Şampiyonu” unvanı yer alıyor ve bunun benim için anlamı gerçekten çok büyük. Seneye çıtayı daha yukarılara çekebileceğimiz, hatta yurt dışında da başarılı olacak çalışmalar içinde olmak istiyoruz.” dedi. Castrol Ford Team Türkiye Direktörü Serdar Bostancı ise hem takım direktörü hem de baba olarak tarifsiz bir mutluluk içinde olduğunu ifade etti.