Tüm Aile 14. Geleneksel Sünnet Şöleni’mizdeydi

Ford Otosan Sünnet Şöleni Slider

Bu yıl, anne veya babası İnönü Fabrikamız ve Kocaeli fabrikalarımızda çalışan toplam 342 çocuğumuzu büyük bir heyecanla düzenlediğimiz 14. Geleneksel Sünnet Şöleni’mizde yalnız bırakmadık.

Tüm Aile Bir Aradaydık

Her yıl, çalışanlarımızın çocukları için geleneksel olarak düzenlediğimiz sünnet şölenlerimizde yüzlerce çocuğumuzun gülümseyişine tanık oluyoruz. Bu yıl da animatörler eşliğinde doyasıya eğlenen çocuklarımızın yanındaydık.

Hem sünnet olan çocuklarımıza hem de konuk çocuklarımıza hediyeler dağıttığımız bu mutlu günde mısır, pamuk şeker ve dondurma servisi de şölenimize renk kattı. Birbirinden renkli oyunlar ve gösterilerle büyük küçük herkesin eğlenceli dakikalar geçirdiği etkinliğimizde çalışanlarımızın yanında olmaktan büyük mutluluk duyduk.

13 Yılda 2.905 Çocuğumuzla Buluştuk

2003 yılında başlattığımız sünnet şölenlerimiz ile bugüne kadar Ford Otosan İnönü Fabrikamız’da çalışan toplam 520 personelimizin 622 çocuğu sünnet olurken, Ford Otosan Kocaeli fabrikalarımızda çalışan 1.989 personelimizin ise 2.345 çocuğu sünnet oldu. Gölcük ve Yeniköy fabrikalarımızla birlikte toplam 2.905 çocuğumuzun sünnet edildiği törenlerde birbirinden keyifli anlar yaşadık.

Bir sonraki sünnet şölenimizde nice çocuklarımızı kucaklamak dileğiyle…