Teknik Gelişim Akademisi 2. Dönem Mezunlarını Verdi!

Ford Otosan

Üretim müdürlüklerinde ailemize yeni katılan üyelerimiz ile bir araya gelmek ve onların iş süreçlerimize daha kolay adapte olmalarını sağlamak amacıyla uygulamaya başladığımız Teknik Gelişim Akademisi, 2. dönem mezunlarını da verdi.

2.Dönem Mezunlarımızın Sertifika Almalarını Kutladık

17 Mart 2015 tarihinde üretim ve üretim ile ilgili bölümlerimizde yeni işe başlayan çalışanlarımızın pratik bilgilerini artırmak, onlara Ford Otosan’a özgü süreçleri ve sistemleri anlatmak amacıyla uygulamaya başladığımız Teknik Gelişim Akademisi, ilk dönem mezunlarının ardından 2. dönem mezunlarına da sertifikalarını sundu.

Şimdiye dek üretim müdürlüklerimizde yeni işbaşı yapan toplam 125 çalışanımız, Teknik Gelişim Akademisi’ndeki eğitimlerinin ardından büyümemize katkı sağlamak için işlerinin başına geçti.

%84 Eğitim Memnuniyeti, %86 Eğitmen Memnuniyeti

2 ay süren akademimiz, konusunda uzman 33 iç eğitmenimizin verdiği eğitimlerle çalışanlarımızın Ford Otosan iş akış sürecine daha kolay dahil olmalarını sağlıyor. Akademimizde eğitim konularımız, fabrika müdürümüzün verdiği Organizasyonel Yönetim ile başlıyor; üretim bölümlerimizin tanıtımı, işletim sistemlerimizin anlatılması ve inovasyonla devam ediyor.

Programa belirli bir oranda katılım gösteren çalışanlarımızın sertifika almaya hak kazandığı akademimizde, eğitim ve eğitmen memnuniyeti sırasıyla %84 ve %86 gibi yüksek oranlarla olumlu bir tablo çiziyor.

Teknik Gelişim Akademisi, daha nice mezunlar vererek onları üretim müdürlüklerimizdeki kariyer hayatlarına hazırlamaya devam edecek.