Social Media Awards Turkey’den 6 Ödül Birden!

slider

Dijital dünyanın sesine kulak vererek gerçekleştirdiğimiz sosyal medya iletişim çalışmalarımızla ödüller kazanmanın gururu gerçekten bir başka! 23 Mayıs gecesi gerçekleşen Türkiye’nin en kapsamlı ilk sosyal medya ödülü Social Media Awards Turkey’den toplam 6 ödülle döndük.

Bu 6 Ödül Hepimizin!

Bir baba ile oğlun tatlı mücadelesini konu alan “Ford Mustang Babalar Günü” kampanyamız ile Online Reklam ve Viral Video kategorisinin yanı sıra Özel Gün Kampanyası kategorisinde Altın Ödül’ün sahibi olduk.

Yapay zeka ile çalışan şair robot @birbaskasair ve ünlü sanatçı İlhan Şeşen’i Türkiye’nin ilk ortak aşk şiiri için bir araya getirdiğimiz Sevgililer Günü kampanyamız “Bir Başka Şiir” ile Sosyal Medya Kampanyası kategorisinde ve Veriden Esinlenen Sosyal Medya Kampanyası kategorisinde Altın Ödül, Özel Gün Kampanyası kategorisinde ise Gümüş Ödül’ü almaya hak kazandık.

Ford Transit’in yaşam serüvenini anlattığımız “Transit ile 50 Yıllık Yolculuk” projemizle ise Topluluk Yönetimi kategorisinde Gümüş Ödül’e layık görüldük.

Bizi ödüllerle taçlandıran projelerimiz ile daha nice ödüllere…