Paketleme Test Merkezi’miz Türkiye Sanayisinin Hizmetinde!

blog_slider

Türkiye’nin hızla gelişen ekonomisine fark yaratan bir hizmet ile katkıda bulunuyoruz.

Hasarsız ve Güvenli Paketleme Hizmeti!

Taşımacılığın ekonomik faaliyetler içerisinde kendisine önemli bir yer edindiği günümüzde artan müşteri beklentileri, artan mesafeler ve yoğunlaşan taşımacılık faaliyetleri paketleme ekipmanlarının önemini artırmaktadır. Bu nedenle Türkiye otomotiv sektörünün öncü kuruluşu olarak 1 Mayıs 2016’da, “Paketleme Test Merkezi”mizi hizmete açtık. Tesisimiz, kurumumuzun bu alandaki test gereksinimini karşılamanın yanı sıra Türkiye sanayisine de hizmet veriyor. Bu hizmetimiz ile bilgi birikimimizi diğer sektörlerle de paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.

Paketleme Test Merkezi’miz ile sanayicilerimize ürünlerini zorlayıcı yol, hava ve sevkiyat modellerine göre test etme imkanı sunuyoruz.

İşte Paketleme Test Merkezi’mizde gerçekleştirdiğimiz ve gerçekleştireceğimiz testler!

Yol Simülasyon Testi

Paketleme malzemelerinin sevkiyat süresi boyunca davranışını gözlemlemeyi sağlayan bu test ile yol simülasyon datalarının yol profiline ve müşterinin kullanım koşullarına göre toplanabilmesini sağlıyoruz.

Yük Dayanım Testi

Paketleme malzemelerinin yük dayanım değerlerini bulmak için kullandığımız bu test metodu malzemenin yükleme, boşaltma, elleçleme ve stoklama dayanım değerlerini belirliyor.

Klimatik Oda Testi

Bu testimizle paketleme malzemelerinin sevkiyat süresi boyunca karşılaşacağı hava şartları karşısındaki davranışı gözlemlenebiliyor.

Drop Test

Paketleme malzemelerinin darbe ve düşme sonucu göstereceği davranışları da bu testimizle gözlemliyoruz.

Sanayimizin ihtiyaç duyduğu paketleme hizmetini yorulmadan sağlayacak olan Paketleme Test Merkezi’miz ile güvenli bir taşımacılık dönemi başlıyor.