Otomotiv Dünyasının Gladyatörleri Belli Oluyor

Ford Otosan

Türk otomotiv sektörü markalarını çatısı altında bulunduran Otomotiv Distribütörleri Derneği‘nin (ODD) Satış ve İletişim Ödülleri 7 Ocak 2014’te sahiplerini buluyor!

 

Ford Otosan olarak, otomotiv sektörünün prestijli ödül töreni ODD Satış ve İletişim Ödülleri, 2012 Gladyatörleri’nde “Yılın TV Uygulaması” ,“En Çok Satılan Hafif Ticari Marka” ve “En Çok Satılan Otomotiv Markası” kategorilerinde birinci olmuştuk.

 

 

Büyük bir heyecanla beklediğimiz ve bu yıl beşincisi düzenlenen ODD Gladyatörleri 2014’te toplam 18 ödül verilecek. ODD Gladyatörleri 2014, iletişim dalında ilk olarak halk oylamasına sunuluyor. Web sitesi üzerinden 1 Ekim’de başlayan oylama, 31 Aralık 2014’e kadar devam edecek.

 

Markaların satış ve iletişim başarılarının ödüllendirildiği 2014 Gladyatörleri’nde; Yılın TV Uygulaması, Yılın Gazete Uygulaması, Yılın Radyo Uygulaması, Yılın Dijital ve Sosyal Medya Uygulaması kategorilerinde sizlerin de desteklerini bekliyoruz.

 

Türkiye Halkla İlişkiler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Fügen Toksü başkanlığında, iletişim sektörünün saygın isimlerinden oluşan jüri, 7 Ocak Çarşamba gecesi yine oldukça zorlanacağa benziyor.

 

Siz de Ford Otosan’a destek olmak istiyorsanız, linke tıklayarak üye olabilir ve ilgili kategorilerde oyunuzu kolaylıkla kullanabilirsiniz.

 

2012 “ODD Satış ve İletişim Ödülleri” blog yazımız için tıklayın!