NFS: Most Wanted’a Ford Çıkarması!

focus_2blog3

Efsanevi yarış oyunu Need For Speed’in 2012 yılının Haziran ayında çıkan 4. nesil oyunu Most Wanted’da dengeler, 2013 model Focus ST ile bozuluyor.

 

1995 yılından beri araba yarışı oyunu severlerin büyük bir heyecanla takip ettikleri Need for Speed serisinde herkesin bildiği gibi güçlü, agresif, hayranlık uyandıran araçlar bulunuyor. Yeni oyunda da bu kural bozulmuyor ve şehrin en tanınan yarışçılarını polisten önce sizin bulmanız ve onlarla yarışıp isminizi en üst sıraya yazdırmanız gerekiyor. İşte tam da bu noktada ortaya ralli yarışlarında adını efsaneler arasına yazdırmış modelimiz Focus ST sahneye çıkıyor! Görünüşüyle ve performansıyla diğer yarışçıları kendine hayran bırakarak tüm dengeleri alt üst ediyor.

 

Gerçekliğe yakın grafikleri, sesleri ve parkurlarıyla kullanıcılara harika bir oyun deneyimi yaşatan NFS: Most Wanted içerisindeki Focus ST etkisini açıkça görebilmek için oyunun resmi websitesi olan http://www.needforspeed.com/most-wanted adresi tarafından yayınlanan gerçek görüntülü TV reklamını izleyebilir, bu heyecana ortak olabilirsiniz.