Medlog Lojistik, Ford Trucks’ı Seçti

FO_Medlog_teslimat

Ağır ticari araç markamız Ford Trucks, Türkiye’nin önde gelen lojistik firmalarının tercihi olmaya devam ediyor. Küresel konteyner taşımacılığında dünya çapında bir taşıma ağı sunan MSC’nin lojistik yatırım şirketi Medlog Lojistik, 400 adet Ford Trucks 1846T çekicimizle hizmet verecek. Medlog ve Otokoç yöneticilerinin katılımıyla Rahmi Koç Müzesi’nde gerçekleştirdiğimiz teslimat töreninde, Medlog Lojistik Genel Müdürü İsmail Görgün’e plaketini, Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün ve Otokoç Genel Müdürü Görgün Özdemir teslim etti.

Güç, Konfor, Verimlilik ve Dayanıklılık Ford Trucks’ta

Güç, konfor, verimlilik ve dayanıklılık özelliklerine sahip olan Ford Trucks 1846T Midilli Çekici modelimizi “One Ford” stratejisinin ağır ticari araç sınıfı uygulaması doğrultusunda geliştirdik. Pazarda ilk defa sunduğumuz ihtiyaca göre 940 mm veya 960 mm olarak ayarlanabilen 2 farklı sürüş modu ve piyasadaki en alçak 5’inci teker yüksekliğine sahip olan Ford Trucks 1846T Midilli Çekici aracımız, rakiplerine göre %10 daha fazla yük taşıyarak lojistik firmalarının her zaman yanında… Uluslararası taşımacılığın taleplerini karşılayacak megatreyleriyle hacimli yük taşımacılığına uygun olarak tasarladığımız Ford Trucks 1846T Midilli Çekici, intermodal taşımacılık için gereken ro-ro özelliği ve tren iniş-binişlerinde aracı korumak için ön süspansiyonu 70 mm yükseltebilmesiyle de lojistik sektörünün hizmetinde.

 

Lojistik Sektörünün Usta Taşıyıcısı

460 PS/2100 Nm motor gücü ve düşük devirlerden itibaren geniş bir devir bandında sunan torku ile rakiplerine fark atan aracımız, %20 fiyat avantajı, yüksek performans ve düşük yakıt tüketimiyle de adını tercih listesinin ilk sırasına yazdırıyor. Binek araç rahatlığındaki manuel şanzımanı ve debriyajsız otomatik şanzıman opsiyonu ve lüks binek araçlarda kullanılan ESP, yokuş kalkış desteği, klima, elektrikli kabin kaldırma mekanizması gibi donanımları standart hale getirmesiyle Ford Trucks 1846T Midilli Çekici modelimiz sektöründe bir adım öne çıkıyor.

Büyük lojistik firmalarının ihtiyaçlarına göre geliştirdiğimiz çekicimiz, filo yönetim sistemlerine uyumlu altyapısı ve opsiyonel sunulan Filobil sistemi ile filoların verimli yönetimine katkı sağlıyor.

Medlog Lojistik Genel Müdürü İsmail Görgün: “Medlog Lojistik olarak gemilere yaptığımız konteyner taşımacılığında değerlendirmek üzere Ford Trucks modelleri ile yolumuza devam ediyoruz. Ford Trucks’ın sunduğu yüksek performans, kanıtlanmış sağlamlık ve düşük kullanım maliyet avantajları tercihimizdeki en büyük etkenler oldu. Medlog lojistik filosu, bu iş birliği ve alımla birlikte 400 adetlere ulaştı. 2016 yılında da bu iş birliğimizin artarak devam etmesini arzu ediyoruz.” Sözleriyle neden ilk tercihlerinin Ford Trucks olduğunu açıkladı.

Lojistik sektörüne en iyi hizmeti veren ağır ticari araç markası olmak için güç, konfor, verimlilik ve dayanıklılık temelli araçlarımızla gelişmeye ve büyümeye devam edeceğiz.