Ken Block’un 2015 Programı Yine Heyecan Dolu!

Ken-Block_tn

Dünyanın dört bir yanında akıl almaz sürüş yeteneğiyle heyecan peşinde koşan Ken Block, bu sene de aksiyon dolu bir programa sahip. Ralli yarışlarından yeni Gymkhana çekimlerine adrenalinin hakim olduğu 2015 takviminin en ilgi çeken etkinliğiyse Dünya RallyCross Şampiyonası. RallyCross’ta en iyi ortalamaya sahip ve en çok elemeyi kazanan yarışçı Ken Block, geçen yıl 5 puan farkla birinciliği kaçırmıştı. Ken Block bu sene 12 parkur süren yarışı kazanmakta çok kararlı.

 

 

RallyCross kadar heyecanlı bir diğer yarış X Games de takvimde yerini alıyor. Bakalım bu sene Ken Block daha önce kazandığı 5 madalyanın üstüne yenilerini ekleyecek mi?

 

 

Dünyanın en iyi ralli pistlerinden birine sahip Yeni Zelanda Ulusal Şampiyonası’na katılacak olan Ken Block, ayrıca Rally America’nın iki ayağına da katılacak.

 

 

2015’e son noktayı koyarken Gymkhana tarzında etkinliklere dahil olacak Block, 1965 Ford Mustang Hoonicorn RTR aracını ilk kez izleyiciler önünde kullanacak. Monster Energy’nin Gymkhana GRID Avrupa Finali’nde gaza basacak olan Block, bir yandan da yeni Gymkhana videosunun da üzerinde çalışıyor olacak.

 

 

Takvimden gözü hiç korkmamışa benzeyen Ken Block “2015 takvimim beni çok heyecanlandırıyor. Aynı geçen yıl olduğu gibi bu yılda çok farklı etkinliklere katılacağım için kendimi şanslı hissediyorum. Dünya RalllyCross’ta hedefim şampiyonluk. Geçen sezon sadece 5 puanla kaçırdım ve bu sene en iyi adayın kendim olduğunu düşünüyorum. Sezon dışında kazanma şansımızı artırmak için ekibimle çılgınlar gibi çalıştık. Ayrıca, 1965 Ford Mustang Hoonicorn RTR aracımı da ilk kez hayranlarım önünde sürüyor olacağım. Beni harika bir sezon bekliyor. Başlaması için sabırsızlanıyorum.” dedi.

 

 

Görünüşe göre 2015 yine gerçek bir Ken Block yılı olacak! Programı yakından takip etmek için Instagram ve Twitter’da @kblock43, Facebook’ta ise facebook.com/KenBlockRacing adreslerine bakmayı ihmal etmeyin.

 

 

KEN BLOCK 2015 PROGRAMI

 

DÜNYA RALLYCROSS ŞAMPİYONASI:

 

– Mayıs 31, Fort Lauderdale, FL

– Haziran 21, Daytona, FL

– Temmuz 5, Amerika Askeri Üssü (DUYURULACAK)

– Temmuz 25, Detroit, MI

– Temmuz 26, Detroit, MI

– Ağustos 15, Washington, D.C.

– Ağustos 30, Seattle, WA

– Eylül 12, Los Angeles, CA

– Eylül 13, Los Angeles, CA

– Ekim 3, Barbados

– Ekim 4, Barbados

– Kasım 4, Las Vegas, NV

 

X GAMES:

 

– Haziran 4-7, Austin, TX

 

YENİ ZELANDA RALLİSİ:

 

– April 18-19, International Rally of Whangerei, Yeni Zelanda

– Mayıs 9-10, Rally Otago, Yeni Zelanda

 

RALLY AMERICA:

 

– Temmuz 17-18, New England Forest Rally

– Ekim 16-17, Lake Superior Performance Rally

 

GYMKHANA:

 

– DUYURULACAK, International Hoonicorn Gymkhana Demo

– Ekim 10-11, Gymkhana GRID Europe Final, Atina, Yunanistan

– DUYURULACAK, Gymkhana EIGHT