İşte Yeni Yüzüyle Ford Blog!

slider

Bir yanımız, ilk yazımızı sizlerle paylaştığımız Kasım 2012’yi dün gibi hatırlarken, diğer yanımız ise dijital trendlerin gereksinimlerine cevap isteyen bugüne bakıyor. Bu nedenle Ford dünyasına ait tüm haberlerimizi sizlerle buluşturduğumuz Ford Blog tasarımımıza yepyeni bir dokunuş ve soluk getiriyoruz!

Araçlarımızı tasarlarken yaptığımız gibi bloğumuzu yeniden hayal ederken de yine titizlikle çalıştık ve son tasarım trendlerinden bolca yararlandık. Ortaya şık bir sonuç çıkardığımıza inanıyoruz.

Kullanıcı deneyiminde sadeliğe ve uyuma odaklandığımız yeni bloğumuzda artık sizleri beyaz zeminde minimalist çizgilerden oluşan yeni tasarımımızla ağırlayacağız.

Renkli araç görsellerimiz, teknolojik yeniliklerimiz, kurumsal haberlerimiz, Castrol Ford Team Türkiye’nin zaferleri ve daha fazlası bloğumuzun yeni yüzüyle sizlere keyifli okumalar sunmaya devam edecek.

Biliyoruz, şu an bu yazıyı okurken yeni tasarımımızla tanıştınız bile! Heyecanımızı sizin de paylaştığınızı düşünerek düşüncelerinizi merak ediyoruz. Bloğumuzun yeni yüzünü beğendiniz mi?