İnternet Fenomenleri ve Yeni Focus’la Eğlenceli Bir Gün

focus

Yeni Ford Focus teknolojisi ile sosyal medyada büyük ses getirdi…

 

Sosyal medyanın aktif fenomenleri; French Oje, Odun Herif, Meriç, Sefa Yamak, Pink Freud ve Argostroloji ile gerçekleştirdiğimiz keyifli buluşma, Kurumsal İletişim Müdürümüz Değer Yaycıoğlu Öztürk’ün Ford dünyasını ve yeni teknolojilerini içeren hoş geldiniz konuşması ve Focus Ürün Uzmanı Aylin Urgenç Gezen’in Yeni Focus ile ilgili detayları aktarması ile başladı.

 

 

Sunumlar sonrasında, özel bir alanda Castrol Ford Team Ralli pilotumuz Murat Bostancı yeni Focus’ta sunulan yeni “Dikey Park Özelliği” hakkında bilgi verdi ve küçük bir tanıtım gösterisi gerçekleştirdi. Focus, park esnasında dikey park seçimi yapılınca uygun yeri bularak tüm direksiyon manevralarını kendisi yapıyor. Sürücü ise ekranda belirtilen şekilde vites geçişlerini yaparak, gaz ve pedalı kontrol ediyor. Dikey Park Özelliğini seçerek, aracı geri geri dikey olarak araçların arasına park etmek çocuk oyuncağı oluyor. Murat Bostancı’nın Focus’un bu yenilikçi özelliği hakkında verdiği bilgilendirmenin ardından fenomenlerin test heyecanı da yerini sabırsızlığa bıraktı.

 

 

Yeni Ford Focus, Fenomenlerin Testinden Başarıyla Geçti

 

Heyecanla test edilen dikey park özelliğinin ardından keyifli bir parkur üzerinde Yeni Focus test sürüşleri gerçekleştirildi. Teknolojilerle donatılmış Yeni Focus Titanium serisinde Tekno Paketle birlikte sunulan Kör Nokta Uyarı Sistemi, Şeritte Takip Sistemi, Şeritte Kalma Yardımcısı, Çapraz Trafik Uyarı Sistemi ve Sürücü Dikkat Takip Sistemi ile araç deneyimini kişiselleştiren MyKey, SYNC 2 ve 6 ileri vitesli dinamik otomatik şanzıman test edenleri hayran bıraktı.