“İnovasyon Organizasyonu ve Kültürü” Lideriyiz!

Ford Otosan

8-10 Aralık tarihlerinde bilim, inovasyon, teknoloji, tasarım, e-ticaret, girişimcilik, sinema, akıllı kentler, nanoteknoloji, müzik, tıp ve iş dünyasının yıldızlarını ağırlayan Türkiye İnovasyon Haftası’ndan “İnovasyon Organizasyonu ve Kültürü” şampiyonu olarak dönmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Türkiye İhracatçılar Meclisi ve A.T. Kearney iş birliğiyle gerçekleştirilen, Türkiye’nin inovasyon liderlerinin belirlendiği İnovaLİG’de “İnovasyon Organizasyonu ve Kültürü” kategorisinde ödüle layık görüldük. Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanımız Ali Koç, Türkiye İnovasyon Haftası’nın son gününde gerçekleştirilen tören ile ödülümüzü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan aldı.

44 farklı şehirden 250 firmanın inovatif projeleriyle katılarak 5 farklı kategoride yarıştığı İnovaLİG’de ödül kazanmanın bizim için bir başka anlamı daha var. İnovasyon Organizasyonu ve Kültürü şampiyonu olarak Türkiye’yi Avrupa’daki IMP3rove platformunda veya “Best Innovator” yarışmasında temsil etme şansı da kazanacağız.