İmalatçılarımız ile “Tam Yol İleri”

Ford_tn

Düzenlediğimiz İmalatçı Zirvesinde bu yıl “Tam Yol İleri” sloganı ile tedarikçilerimizle buluştuk. Zirve, Koç Holding CEO’su Turgay Durak, Genel Müdürümüz Haydar Yenigün, Genel Müdür Başyardımcımız William Periam ve Avrupa Satınalma Direktörümüz Alan Draper, tedarikçi firmalarının üst düzey yetkilileri ve yöneticilerimizin katılımı ile gerçekleşti.

 

 

Ürettiği araçlarla dünya pazarında büyük başarı elde etmemizde değerli katkıları olan imalatçılarımızın ödüllendirildiği 2015 Zirve ödül töreninde, Altın Yıldız, Gümüş Yıldız, Bronz Yıldız ve Özel Teşvik ödüllerini 10 tedarikçi firma paylaştı.

 

Altın Yıldız Ödülü’ne layık bulunan Norm Civata, Mutlu Akü ve Pressan firmalarına ödülleri Koç Holding CEO’su Turgay Durak tarafından verildi. Gümüş Yıldız Ödülleri, Genel Müdürümüz Haydar Yenigün tarafından Hema Otomotiv, Tredin ve Yazaki firmalarına verilirken, Bronz Yıldız’la ödüllendirilen Eliring-Klinger, Martur ve Şahince firmaları, ödüllerini Genel Müdür Başyardımcımız William Periam’ın elinden aldılar. Özel Teşvik Ödülü ise Malzeme Planlama ve Lojistik Genel Müdür Yardımcımız Cengiz Kabatepe tarafından Opsan firmasına verildi.

 

 

Haydar Yenigün: 2015’te koşacağız

 

Ödül töreninde Genel Müdürümüz Haydar Yenigün, yeni modelleri devreye aldıkları 2014 yılında, uyumlu, hızlı ve özverili çalışmalarından dolayı tüm tedarikçilerimize teşekkür etti. Yenigün, “Ticari Araç Yılı” ilan ettiğimiz 2014 ile ilgili olarak “Peşpeşe yeni araçlarımızın devreye alış süreçlerini tamamlayarak, Transit Custom ve Tourneo Custom’ın ardından, 2014 yılında da yeni Transit’in ve yeni fabrika ile beraber Courier aracımızın üretimine başladık. 2014’te dönüşüm yılını tamamladık, 2015 yılında ise koşacağız” dedi. Yenigün sürdürülebilir büyümemiz ile ilgili ipuçlarına da değindi ve “Uzun vadeli çıktığımız bu yolculukta; sürdürülebilir büyüme yaklaşımımız ile yatırımlarımıza ve projelerimize yarattığınız değerleri katmaya devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Satınalmadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcımız Güven Özyurt tedarikçilerimiz ile ilişkilerimize dair; “Türkiye’nin ihracatını geliştiren otomotiv sektöründe global başarımızın itici gücünü yan sanayimiz oluşturuyor. Ford Otosan olarak dünya çapında yürüttüğümüz projelerle tedarikçilerimiz ile beraber hareket ediyor, böylece etkinliğimizi ve bilinirliğimizi artırırken, ürünlerimizi, Rusya, Brezilya, Malezya ve Amerika gibi ülkelere sevk ediyoruz. İmalatçılarımızla beraber ‘Tam Yol İleri!” diyor, ülkemize ve global otomotiv pazarına değer katmayı sürdürüyoruz.” dedi.