İkinci El’de İstikamet Belli: TruckMarket!

Truck Market

Ağır ticari araç markamız Ford Trucks’ın ikinci el çekici ve kamyon markası TruckMarket, hizmete girdi. Her marka ve model ağır ticari ikinci el araçları; ekspertiz, garanti, finansman çözümleri ve Ford Trucks güvencesi ile birlikte sunacağımız TruckMarket’te; kasko ve bakım hediyelerimiz de olacak. TruckMarket, 20 Ford Trucks bayisinde ikinci el araçlarıyla hizmet vermeye hazır!

Ford Trucks Güvencesi ve Garantisi İkinci El Aracınızda

Her marka ve model ikinci el çekici ve kamyon için motor, şanzıman, diferansiyel, şasi, üst yapı, lastik, aydınlatma, kabin ve kaporta kontrollerini yapıyor ve tramaser hasar geçmişinin yer aldığı detaylı ekspertiz raporu hazırlıyoruz. Ford Trucks marka ve model ikinci el çekici ve kamyonlarımız için ise aracın servis ve bakımı ile ilgili bilgileri de veriyoruz.

TruckMarket’teki tüm Ford Trucks marka çekici ve kamyonlar, Ford Trucks garantisinde! 0-24 ay arasındaki araçlara +1 yıl garanti sunarken, 24-48 ay arasındaki araçlara ise aktarma organlarındaki üretim kaynaklı tüm hataları da kapsayacak şekilde +6 aylık garanti sunuyoruz.

Uygun Ödeme Seçenekleri TruckMarket’te

Uygun vade ve faiz oranlarıyla kişiye özel finansman çözümleri sunduğumuz TruckMarket’te herkese uygun bir ödeme seçeneği bulunuyor. Müşterilerimizin ödeme koşullarına uygun kredi başvurusu, kasko ve sigorta işlemlerini için tek noktadan hizmet veriyor ve Yapı Kredi Bankası, Koçfinans ve Türkiye İş Bankası iş birliği ile düşük faizli kredi imkanı sunuyoruz.

Truckmarket’te satışa sunduğumuz her marka ve model ikinci el kamyon ve çekici araçlarda 80.000 TL kredi kullanımı için 12 aylık vadede yüzde 0,28 faiz oranı müşterilerini bekliyor.

Kasko ve Bakım Hediyesi

TruckMarket’teki seçilmiş araçlarımız, 1 yıllık kasko hediyesi imkanı ile öne çıkıyor. Kasko hediyesinin yanında bakım konusunda da en yüksek kalitede hizmet yine Truckmarket’te!

Kiralama Hizmetleri

TruckMarket’te sunduğumuz bir diğer hizmet ise araç kiralamadaki cazip seçenekler. Avis aracılığıyla 12-36 ay arası ikinci el araç kiralama imkanı için hemen TruckMarket’e uğrayın.

Toplu Alımlarda Araçlarınızı Tırla Teslimat Seçeneği

TruckMarket’ten minimum 3 adetlik Ford Trucks marka araç alımınızda araçlarınızı istediğiniz lokasyona tır üzerinde sevk ediyoruz ve ikinci el aracınızı kapınıza getiriyoruz.

Sizi, her marka ve model ikinci el çekici ve kamyon için uğramanız gereken yere, yani hizmette sınır tanımayan TruckMarket’e bekliyoruz.