“Her Şey Dahil Finans Paketi’miz Sizleri Bekliyor

Her şey Dahil Finans Paketi

Satın alacağınız Ford’un yanına yakışır “Her Şey Dahil Finans Paketi”mizin avantajlarını duymaya hazır mısınız?

Aracınız FKasko ile Güvenli Ellerde

Ford modellerimize özel olarak hazırlanmış kasko poliçemiz FKasko ile aracınız güvende! Çünkü aracınızın hasar görmesi durumunda, Ford yetkili servislerimizdeki Yüksek Ford Güvenlik Standartları’na uygun orijinal yedek parçalar ve uzman eğitimli personelle onarım işlemleriniz kısa sürede gerçekleşecek.

Ford Güvence Paketi Her Zaman Yanınızda

Aracınızın garanti süresinin bitiminde devreye giren Ford Güvence Paketi’miz, aracınızda meydana gelen mekanik veya elektrik-elektronik arızalar sonucu yapılması gereken yedek parça değişimi, tamiri gibi işlerden doğan maliyetleri kapsıyor. Dilerseniz Ford Güvence paketimizin garanti süresini, paket içeriklerini ihtiyaçlarınız doğrultusunda uzatabilirsiniz.

 

Aracınız Daha Şık, Daha Gösterişli

“Aracımın şıklığına önem veriyorum.” diyen müşterilerimize bir sürprizimiz var. Birbirinden şık aksesuarlarınız da “Her Şey Dahil Finans Paketi”mizin kapsamında.

Unutmayın; FKasko, Ford Güvence Paketi ve aracınızın şık aksesuarlarını kapsayan “Her Şey Dahil Finans Paketi”mizi 48 aya varan vadelerle geri ödeyebilirsiniz. Ford yetkili satıcılarımızı ve www.ford.com.tr ziyaret ederek detaylı bilgi alabilirsiniz.

Detaylı bilgi için tıklayın!