Haydi, Seviyorsan İspat Et!

Ford

Kiraz Mevsimi dizisinin ünlü oyuncuları Öykü ve Ayaz, aşklarını ispatlamak için birbirlerine meydan okudu… Sevgilerini göstermek için birbirlerine cesaret gerektiren görevler veren Öykü ve Ayaz, daha sonra görevlerini gerçekleştirdiklerine dair çektikleri videoları, #BeniSeviyorsan hashtag’i ile Beniseviyorsan.com’a yüklediler.

 

İşte Ayaz’ın Öykü’ye meydan okuma videosu;

Aşkı Öykü ‘ye cesaretini ispatlayan Ayaz, daha sonra Öykü’nün de aşkını ispatlaması için ona bir görev verdi. İşte, Öykü’nün tüm cesaretini toplayarak Ayaz’a sevgisini ispatladığı video;

Haydi, sen de #BeniSeviyorsan hashtag’i ile sevgiline meydan oku, çektiğin video ile sosyal medyada fark yarat! Aşkını en yaratıcı ve en cesurca ispat eden 2 kişiye; Fiesta Red & Fiesta Black’ten, Kiraz Mevsimi setinde Öykü ve Ayaz’la tanışma fırsatı, 1 çifte; Hillside Fethiye Otel’den hafta sonu tatili, 2 çifte; romantik akşam yemeği, 50 kişiye; aşk eldiveni, 50 kişiye ise aşkını haykırsın diye megafon hediye!

 

Durma, #BeniSeviyorsan hashtag’i ile sevgiline olan aşkını tüm sosyal medyada duyur hem sevgilinin kalbini, hem de birbirinden özel hediyeleri kazan! Unutma, aşk cesaret ister!