Harmoni: Yüksek Kaliteli Sony Araç Ses Sistemi

Ford_tn

Hoşlandığınız müzik ister caz, ister rock, isterse pop olsun… Eğer araç sürüyorsanız sevdiğiniz şarkıları dinlemek yola odaklanmanıza yardımcı olur.

En azından yavaş giden trafikle boğuşurken ya da paralel park yaparken müziğin konsantrasyonu artırdığını bulan bir uzman öyle söylüyor.*

Araç-içi ses sistemleri, kutular dolusu kasetler ve sesi boğan hoparlörlerden sonra çok yol kat etti. 1965 yılında 8-track çalar kasetleri piyasaya ilk tanıtan da aslında bizlerdik. 1987 yılında bir araca CD çalar yerleştiren ilk otomobil firması da yine bizdik.

 

Peki, şu an en son teknoloji ne? Yeni Fiesta, B-MAX, C-MAX, Focus, Kuga, Mondeo ve Mondeo Vignale satın alan müşteriler; şimdi radyo, CD ya da akıllı telefonunuzdaki çalma listenizi dinlemenize olanak veren premium Sony ses sistemini seçebiliyorlar.

12 adede kadar hoparlör ile donatılmış, 390-watt sistem özellikle yüksek güç verimliliği ve minimum pil kullanımı için ayarlanmıştır.

Sony hareket halindeyken müzik dinlemek hakkında çok şey biliyor – 1979 yılında ürettiği Walkman, ilk taşınabilir müzik çalar aleti olarak ve dünyanın müzik dinlemek alışkanlığını tamamen değiştirdi.