Ford’un En Yenileri İzmir Otoshow Fuarı’ndaydı

ford-mustang

Yepyeni modellerimizle 18-23 Ekim tarihleri arasında İzmir Otoshow 2016 Fuarı’ndaydık.

Arkas İzmir, Çetaş İzmir, İzkar ve Otokoç İzmir olmak üzere toplam dört bayimizle yerimizi aldığımız fuarda İzmir’e özel olarak hazırladığımız standımızda birçok yeni modelimizi İzmirlilerle ilk kez tanıştırdık.

Efsane Mustang İzmir’deydi!

Köklü geçmişi, göz alıcı tasarımı ve yüksek performansıyla tüm dünyanın kalbini çalan efsanemiz, ne kadar değişirse değişsin karakteristik tasarım özelliklerini korumaya devam ediyor. “O” kendine özgü alçak ve geniş tavanı, dik eğimli ön ve yan camları, üç boyutlu ve üç çizgi halindeki stopları, kaslı gövde dizaynı, köpek balığı burnu şeklindeki gövdesi ve ön ızgarası üzerindeki Mustang logosuyla tam bir efsane…

Türkiye yollarında da rüzgarla yarışan Ford Mustag’i Fastback ve Convertible olmak üzere 2 farklı gövde tipiyle sunuyoruz. 2.3 lt Ecoboost 317 PS ve 5 lt V8 421 PS motor seçeneklerinde manuel ve otomatik şanzıman versiyonları bulunuyor. Hızıyla herkesi gölgede bırakan aracımız, V8 motoruyla 0-100 km/s hızlanmasını 4.8 saniyede tamamlarken, 2.3 EcoBoost motoruyla ise 0’dan 100 km/s hıza 5.8 saniyede ulaşıyor.

SUV Ailemizin En Büyük Üyesi Ford Edge İzmir’deydi!

Güçlü yapısı ve sofistike tasarımıyla tüm dikkatleri üzerine çeken geniş ve modern iç mekana sahip SUV aracımız Yeni Ford Edge, İzmirli severleriyle buluştu.

İleri teknolojileriyle sınıfının standartlarını yeniden belirleyen aracımız Ford Edge iç mekanda gürültüyü yok eden Aktif Gürültü Kontrol Sistemi, aracın hızına göre direksiyon çevirme oranını ayarlayan Sürüşe Duyarlı Direksiyon Sistemi ve aracın önüne çıkabilecek insan ve büyük nesneleri algılayıp, tepki verilmediğinde otomatik fren yapan Yaya Algılama Özellikli Çarpışma Önleme Yardımcısı gibi akıllı teknolojileriyle size konforlu ve güvenli bir yolculuk sunuyor.

Yüksek performans, düşük yakıt tüketimi ve emisyon değerleriyle fark yaratan Yeni Ford Edge, 210 PS güç üreten çift turbo destekli gelişmiş 2.0 litre TDCi motoruyla her zaman en önde. Yeni Ford Edge’in ortalama yakıt tüketimi ise 5.8lt / 100 km.

Gücü ve Cesaretiyle Yeni Ford Ranger İzmir’deydi!

Euro NCAP testlerinden 5 yıldız alan ve 2015 yılında Avrupa’nın en çok satan pick-up modeli olan güçlü ve cesur aracımız Ford Ranger İzmirlilerle tanıştı. Gelişmiş teknolojik donanımları, ileri seviye 4×4 çekiş gücü, suda ilerleme kabiliyeti ve bir önceki modeline göre yakıt tüketiminde %17’ye varan iyileşme ile Ford Ranger zorlu koşulların vazgeçilmezi.

Ford SYNC2, 8” Renkli Dokunmatik Ekran, Geri Görüş Kamerası, Çift Ekranlı Renkli ve Fonksiyonel TFT Gösterge Paneli gibi ileri teknolojilere sahip Yeni Ford Ranger hayallerinizdeki aracın somutlaşmış hali.

Sportif Ruhlu Ford Focus “ST-Line” da İzmir’deydi!

Sportif ruhlu aracımız Ford Focus, “ST-Line” versiyonuyla da İzmirlileri kendisine hayran bıraktı. Dış tasarımında ST-Line’a özel ön ve arka tamponu, ST-Line marşpiyeleri, ST-Line dış logoları, 17’’ Metalik Gri alüminyum alaşım jantları, gündüz yanan LED farları, ön sis farları, karartılmış arka camlarıyla; iç tasarımında ise spor koltukları, siyah tavan döşemesi ve ST-Line’a özel tasarladığımız vites kolu ve direksiyonuyla sizi yollara çağırıyor.

5 kapılı aracımız Focus ST-Line, iç donanımında ise 8” dokunmatik renkli ekran, Ford SYNC2, anahtarsız çalıştırma, geri görüş kamerası, direksiyondan vites değiştirme, sürücü ve yolcu yan hava yastıkları gibi tüm akıllı önerileriyle size keyifli bir sürüş deneyimi yaşatıyor.

Focus ST-Line’ın 125 PS güç ve 159 Nm tork üreten 1.6-litre TIVCT motor versiyonunu manuel şanzıman kombinasyonuyla sunuyoruz. 125 PS güç ve 170 Nm tork üreten 1.0-litre Ecoboost motora ve 120 PS güç ve 300Nm tork üreten 1.5 L dizel motora sahip versiyonlarını ise otomatik şanzımanla sunuyoruz. Yakıt tüketiminde de liderliğe oynayan Focus ST-Line, 1.6-litre TIVCT versiyonuyla 5.9 lt/100 km, 1.0-litre Ecoboost motoruyla 5 lt/100 km ortalama yakıt tüketimi sağlıyor. 1.5-litre dizel motor seçeneğinde ise bu değer 3,8 lt/100 km.

Gücünden ve performansından ödün vermeyen yepyeni araçlarımızla herkesi buluşturmak için fuar turlarımıza devam edeceğiz. Bir başka fuar haberimizde buluşmak dileğiyle…