Ford’dan en çok satan otomobiller listesine iki model: Focus ve Fiesta

Fiesta

2013 yılının ilk yarısında uluslararası araştırma şirketi Polk tarafından yapılan Küresel Pazar Araştırması sonucunda, en çok satan ilk beş araç listesine Focus ve Fiesta modelleriyle girdik! 2012’de olduğu gibi bu yıl da Ford Focus yine ilk sıraya, Fiesta ise dördüncü sıraya yerleşti. Fiesta aynı zamanda kendi segmentinde en çok satan araç unvanına da sahip oldu. Focus ve Fiesta toplam 946.143 adetlik satış ile geçen seneye oranla %8 oranında artış elde etti.

 

Dünya Pazarlarının Bir Numaralı Aracı: Ford Focus

 

Ford Focus

 

589.709 adet satılarak geçen yıla oranla satış oranı %20 artan Ford Focus, yol tutuşundaki eşsiz performansı, 1.0 litre EcoBoost motoru ile öne çıkıyor. ‘Dinamik Tork Kontrolü’, ‘Otomatik Park Sistemi’ ve ‘Aktif Şehiriçi Güvenlik Sistemi’ ile kullanıcılarına ileri teknoloji olanaklarını sunuyor.

 

Kendi Segmentinde En Çok Tercih Edilen Araç: Fiesta

 

Ford Fiesta

 

356.434 adet satış ile dünyada en çok satan modeller listesine dördüncü sıradan giren Fiesta, kullanıcılarına uyumlu ve ergonomik iç mekân sunmasının yanı sıra, üst sınıf araçlarda bulunan teknolojileri ile de kullanıcıların gönlünü fethediyor. Yeni tasarımı ile daha sportif bir görünüme sahip olan Fiesta, araç içi sesli etkileşim sistemi ‘Ford SYNC’, ‘Aktif Şehiriçi Güvenlik Sistemi’ ve ‘MyKey’ teknolojilerini kullanıcılarına sunuyor.