Ford Trucks’tan Adana’ya 4S Tesis!

Ford Trucks

Ağır ticari araç markamız Ford Trucks’ın yurt içi ve yurt dışındaki bayi atağı Adana’da açtığı 27’nci 4S tesisi Gizerler Ford Trucks Plaza ile devam ediyor. Müşterilerimize satış, servis, yedek parça ve ikinci el hizmetlerini aynı çatı altında vereceğimiz Gizerler bayimizde yine “Her Yükte Birlikte”yiz!

Gururluyuz!

Açılış törenimiz Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Y. Koç’un katılımıyla gerçekleşti.

Ali Y. Koç, Türkiye ve uluslararası pazarlarda ne kadar iddialı olduğumuzu “Yeni Ford Trucks Serisi araçlarımız ve Ecotorq motorumuz dünyanın en zorlu şartlarında 3 kıtada 8 farklı ülkede test edildi ve müşterilerimiz için hazır hale getirildi. Güçlü, verimli ve teknolojik ürünlerimizi 4S konseptli modern plazalarımızda, yüksek müşteri memnuniyetini hedefleyen hizmetlerimiz ile sunuyoruz. Çin’den Avrupa’ya, Orta Doğu’dan Güney Amerika’ya tüm dünyaya ihraç ederek, Türkiye ekonomisine önemli katkıda bulunuyoruz. Ürünlerimiz yurt içinde büyük rağbet görürken, yurt dışında da ‘Türk Malı’ damgasıyla bizleri ve ülkemizi gururlandırıyor.” sözleriyle açıkladı.

 

Çevreye Duyarlı, Hizmette Sınırsız

Çevre dostu yeşil bina olarak tasarlanan ilk Ford Trucks tesisimiz olan ve “Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik” Gold Sertifikası almaya aday olan Gizerler, görkemli açılış töreninin ardından hizmet vermeye hazır. Gizerler, Adanalı müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılarken her zaman onların yanında olduğunu satış, servis, yedek parça ve ikinci el hizmetlerini tek çatı altında topladığı hizmet anlayışıyla sürdürecek.

Yeni Ford Trucks Serisi, Yollara Hazır!

Euro 6 uyumlu yeni nesil Ecotorq motorla donatılan yeni Ford Trucks Serisi, 480 PS’ye kadar çıkabilen gücü ve 2500 Nm’ye ulaşabilen tork değeriyle yüksek sürüş performansı sunarken, yüksek verimliliğiyle de en iyi yol arkadaşınız olacak. Yakıt ekonomisinde ise bir önceki modele göre %8,5 iyileşme sağlayan modellerimiz, Şerit Takip, Aktif Acil Durum Frenleme, Geliştirilmiş Ek Fren Sistemleri gibi yeni teknolojileriyle hizmette sınır tanımıyor.

Yeni bayimiz Gizerler Ford Trucks Plaza’ya müşterilerimize hizmet yolculuğunda başarılar diliyoruz.