Ford Trucks’ta 2. El Keyfi

Ford Cargo 1838T

Ford Otosan, ağır ticari araç sektöründeki 50 yılı aşkın uzmanlığını ve tecrübesini kurumsal web sitesine taşıdı. Artık kullanıcıların her marka ve model ekspertizli ikinci el ağır ticari araçlara www.fordtrucks2el.com sitesinden ulaşmaları mümkün. Site üzerinden yapılan alım, satım ve takas işlemleri Türkiye’nin en yaygın ikinci el yetkili satıcı teşkilatının tecrübesi, kalitesi ve şeffaflığı ile gerçekleşiyor. 2. el çekiciler ve kamyonlar, Ford Trucks 4S uzman bayileri tarafından titizlikle inceleniyor. Aynı tesislerde araçların servis incelemeleri ve bakımları yapıldıktan sonra ise satış, servis ve yedek parça, ikinci elin aynı çatıda olduğu Ford Trucks 4S tesislerinde sergileniyor. www.fordtrucks2el.com ikinci elde birinci el kaliteyi garanti ediyor.

 

Cargo 1838T

 

Fordtrucks2el’de ilkemiz maksimum güven

 

İkinci el araç alımlarında, müşterinin yaşadığı güven eksikliğini giderme amacıyla çalışan www.fordtrucks2el.com şeffaf ve güvenli hizmet anlayışıyla dikkat çekiyor. Her marka ve her sınıftan ağır ticari aracın yanı sıra, treyler alım ve satımının da yapılabildiği site kullanıcılarına servis imkânı da sunuyor. Fordtrucks2el.com sitesine üye olan kullanıcılar, beğendiği araçları kendi profil sayfalarında takip edip, olası değişikliklerle ilgili bilgi sahibi olurken, belirledikleri kriterlere uyan bir aracın FordTrucks 4S bayilerinden birinde satışa sunulmasından da anında haberdar olma imkanına kavuşuyor.

 

FordTrucks2.el

 

Fordtrucks2el.com, ayrıca uygun ödeme koşullarına sahip araç kredisi ile satın alma fırsatı da sunuyor. Kredi başvurusu, kredi sürecinin takibi, noter satışı, devir ve ruhsat işlemleriyse müşterileri yormadan, doğrudan yetkili satıcı tarafından yapılıyor. Ayrıca kullanıcılar her türlü kampanya ve fırsattan da haberdar ediliyor.

 

Ford güvencesiyle artık 2. el araç alımında gönlünüz rahat olabilir. Bu projemizle birlikte kamyona dair ilk hashtag de oluştu, sizi #geridebırak hashtagi ile paylaşımlarda bulunmaya bekleriz.