Ford Trucks Yeni Web Sitesiyle de Her Yükte Birlikte

Ford Trucks

Ağır ticari araç markamız Ford Trucks, yenilenen web sitesiyle sizi dijital bir yolculuğa çıkarıyor.

“Yolların en iyilerine web sitesinin de iyisi yakışır.” diyen Ford Trucks, gücünü ve konforunu sanal ortamda da kanıtlıyor.

Hayalinizdeki Aracı 360 Derece Deneyimiyle Yakından Tanıyın

Ford Trucks’ın araçları hakkında daha detaylı bilgi sunabilmek için başlattığı dijital dönüşüm ile her modelin kendine özel sayfasında, o modele özel kampanyaları kolayca bulabilirsiniz. Ayrıca 360 derece deneyimi ile hayalinizdeki aracın direksiyonu başına sanal ortamda geçebilirsiniz.

Ford Trucks’ın yeni web sitesinde araçları isterseniz art arda ya da tek tek isterseniz karşılaştırmalı olarak görüntüleyebilirsiniz. Bunun yanında seriler ve araçlar arasında çapraz geçişler yapmanız da mümkün.

Aradığınızı Bulmak Çok Kolay

Bayi bulmak için arama motorları üzerinde derin bir araştırma yapmanıza gerek yok artık. Çünkü yeni tasarımda “Bayi Bul” sekmesine tıklayarak size en yakın Ford Trucks bayisini kolaylıkla bulabilir ya da formu doldurup yetkililerin size ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Ford Trucks’ın yeni web sitesinin artıları tabii ki bu kadar değil. Ford Trucks gündemine göz atmak, organizasyon ve etkinlikleri takip edip takvimde görüntülemek sadece birkaç tık uzağınızda.

İnsanın özlemini duyduğu her şeyi insana ulaştırmak için yola çıkan Ford Trucks’ın güç ve konfor dolu dijital yolculuğuna başlamak için burayı tıklayabilirsiniz! İyi yolculuklar…