Ford Trucks, Cezayir Ticari Araç Fuarı’ndaydı

Ford-Trucks_tn

Afrika’nın ikinci büyük ülkesi Cezayir’in liman kenti Oran’da düzenlenen Oran Ticari Araçlar Fuarı’nda Ford Trucks olarak biz de standımızla yerimizi aldık. 1843T çekici ve 1826DC modellerimiz ile ziyaretçilerin karşısına çıkarken büyük heyecan duyduk.

10.3 litrelik 430 PS güç üreten Euro 3 emisyona sahip motoru, makaslı arka süspansiyonu ve standart sunulan ESP sistemi ile Ford Trucks 1843T çekici modelimiz fuarda kalitelisini vurguladı. Cezayirli müşterilerimizi açık kasa, silobas, tenteli ve frigorifik treyler taşımacılığında sunduğumuz yeniliklerle büyüledik.

Fuarda sergilediğimiz diğer Ford Trucks modelimiz 1826DC ise 7.3 litrelik Euro 3 Ford Ecotorq motoru, 260 PS güç ve 840 Nm tork değerleri sunuyor. Bu modelimiz Afrika bölgesinde özellikle çöp kamyonu, yol süpürme, oto kurtarıcı, bakım aracı, platformlu vinç ve damper uygulamalarına getirdiği çözümlerle müşterilerine hizmet vermeye hazır.

Ford Otosan mühendisleri tarafından geliştirilen Ford Trucks modellerimizi yurt içi ve yurt dışında uluslararası taşımacılık ve inşaat alanında faaliyet gösteren müşterilerimizin ihtiyaçlarına uygun şekilde, sahip olduğu güç, konfor, verimlilik ve dayanıklılık gibi özellikleri ile üretmeye devam edeceğiz.