Ford Trucks 5. Uluslararası Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

Ford Trucks

Ağır ticari araç markamız Ford Trucks’ın yol hikayelerini fotoğraflara yansıtmak için geleneksel olarak düzenlediği “Kamyoncunun Hayatı/Yollar Sizin Gözünüzle Daha Çekilir Olsun” konulu Ford Trucks 5. Uluslararası Fotoğraf Yarışması sonuçları açıklandı.

Ford Trucks Sanat Atölyesi’nin bu yıl 5. kez düzenlediği “Ford Trucks Uluslararası Fotoğraf Yarışması”na ulusal ve uluslararası platformdaki tüm amatör ve profesyonel fotoğrafçılar kadrajladıkları anlamlı karelerle katıldı. Ünlü foto muhabiri ve belgesel yapımcısı Coşkun Aral danışmanlığında gerçekleşen yarışmanın sonuçları, 18-20 Kasım tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşen Logitrans Fuarı’nda açıklandı. Kazananların ödüllerini seçici kurul danışmanı Coşkun Aral’dan aldığı bu önemli günün başrolünde fotoğraflar vardı.

Yarışmada birinci seçilen Emre Bostanoğlu 5.000 TL, ikincilik ödülünü kazanan Alev Özcan 3.000 TL ve üçüncülük ödülünü kazanan İrfan Çimen ise 2.000 TL’nin sahibi oldu.

Ford Trucks 5. Uluslararası Fotoğraf Yarışması’nın kazanan listesi ve fotoğraflarını fordtrucksfotografyarismasi.com web sitemizden detaylı olarak inceleyebilir, anlamlı karelerin karşısında misafir olabilirsiniz.