Ford Trucks 4. Uluslararası Fotoğraf Yarışması Başlıyor!

Ulusal-Fotoğraf-Yarışması_tn

Ford Trucks Sanat Atölyesi tarafından dördüncüsü düzenlenen “Kamyoncunun Hayatı / Yollar Sizin Gözünüzle Daha Çekilir Olsun” 4. Uluslararası Fotoğraf Yarışması başlıyor!

 

 

Yarışma diğer yıllarda olduğu gibi bu yıl da tüm amatör ve profesyonel fotoğraf tutkunlarına açık olacak. Ancak bu yıl farklı olarak sadece Türkiye’den değil, yurtdışından da sanatçıların eserleri ile katılımına imkan tanıyor.

 

Ford Trucks Uluslararası Fotoğraf Yarışması’nın kazananları, alanında uzman bir jüri tarafından değerlendirilerek, ödüllendirilecek. Coşkun Aral danışmanlığında oluşturulan seçici kurulda; Görgün Özdemir, Murat Dirlik, Murat Gür, Nevzat Çakır, Özer Kanburoğlu, İlham Yayar ve Vahit Mahmatlı bulunuyor.

 

Yarışmaya katılacak fotoğraf severler, zamanının çoğunu yollarda geçiren kamyon şoförlerinin hayatını ve yolları onların gözünden görerek, en güzel fotoğraf karelerini bizlerle paylaşacak.

 

Yarışmada birinci seçilen eser 5.000 TL, ikinci 3.000 TL, üçüncü ise 2.000 TL ödül kazanacak. Mansiyon, Jüri Özel Ödülü ve Ford Trucks Özel Ödülü’ne layık bulunan eserlerin sahipleri ise 1.000’er TL ile ödüllendirilecek. Performans Ödülü’nün kazananı 500 TL ödül kazanırken yarışmada satın alınan fotoğraflara da 300 TL telif ödenecek. Ayrıca, tüm eser sahiplerinin fotoğraflarından oluşan bir de sergi düzenlenecek.

 

Yarışma hakkında daha fazla bilgi almak ve başvuru yapmak için tıklayın!