Ford Trucks 1846T Midilli Çekici, Logitrans Fuarı’nda

Ford_tn

Sektörünün dünya çapında en büyük üçüncü etkinliği olan Logitrans Uluslararası Transport Lojistik Fuarı, 18-20 Kasım tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde Ford Otosan İnönü Fabrikası’nda ürettiğimiz Ford Trucks 1846T Midilli Çekici modelimizi ağırladı.

Yüksek Performans ve Düşük Yakıt Tüketimi ile Bir Adım Önde

One Ford stratejisinin ağır ticari araç sınıfı uygulaması doğrultusunda geliştirilen Ford Trucks 1846T Midilli Çekici, Ford Trucks’ın DNA’sında yer alan güç, konfor, verimlilik ve dayanıklılık özelliklerine sahip. %20 fiyat avantajının yanında 460 PS/2100 Nm motor gücü ile sınıfındaki en rekabetçi güç ve torku düşük devirlerden itibaren geniş bir devir bandında sunan Ford Trucks 1846T Midilli Çekici modelimiz, yüksek performans ve düşük yakıt tüketimi ile rakiplerine fark atıyor.

İlk Kez Sunulan 2 Farklı Sürüş Modu

Pazarda ilk kez sunduğumuz 2 farklı sürüş modu ile Ford Trucks 1846T Midilli Çekici modelimiz fuarda büyük ilgili gördü. Bu 2 farklı sürüş moduyla Ford Trucks 1846T Midilli Çekici modelimiz, ihtiyaca göre 940 mm veya 960 mm olarak ayarlanabilme ve piyasadaki en alçak 5’inci teker yüksekliğine sahip olma özellikleri ile rakiplerine göre %10 daha fazla yük taşıyor. Ford Trucks 1846T Midilli Çekici modelimizin öne çıkan diğer özellikleri ise intermodal taşımacılık için gerekli ro-ro’ya sahip olması ve tren iniş-binişlerinde aracı korumak için ön süspansiyonun 70 mm yükseltilebilmesi.

Uzun Sürüşler İçin Konforlu ve Lüks Donanım

Binek araç rahatlığındaki manuel şanzımanı ve debriyajsız otomatik şanzıman opsiyonu ile bir adım öne çıkan Ford Trucks 1846T Midilli Çekici’miz lüks binek araçlarda kullanılan ESP, yokuş kalkış desteği, klima, elektrikli kabin kaldırma mekanizması gibi donanımları da standart hale getiriyor. Filo yönetim sistemlerine uyumlu altyapısı ve opsiyonel sunulan Filobil sistemi ile filoların verimli yönetimi için gerekli donanımı da sunan aracımız, büyük lojistik firmalarının ihtiyaçları en iyi şekilde karşılıyor.

“Hemen Kazanmaya Başlayın, 2016’da Ödeyin” Kampanyamız Kasım Ayında da Devam Ediyor

Son olarak ağır ticari araç sahibi olmak isteyenlere bir müjde ile yazımızı sonlandırıyoruz. Kasım ayında da çekici, inşaat ve yol kamyonu modellerinde, “Hemen Kazanmaya Başlayın, 2016’da Ödeyin” kampanyasıyla cazip bir teklif sunuyoruz. Kampanya dahilinde Ford Trucks müşterilerine özel, 120.000 TL’ye 36 ay taksitle, %0,99 faizli kredi kullanım fırsatı bulunuyor. İkinci elde ise 80.000 TL’ye 12 ay %0,28 faiz kredi kampanyamız da Kasım ayı boyunca devam ediyor.