Ford Service Uygulaması Cebinizde!

Ford_tn

Müşterilerimize sadece kaliteli araç ve sistemleri değil, her an yanlarında olduğumuzu hatırlatan uygulamalarla destek olmaya devam ediyoruz. Yeni Ford Service Uygulaması da bunlardan biri!

 

 

Birçok faydalı özelliğin bir arada sunulduğu Ford Service Uygulaması, Avrupa’nın neresinde olursanız olun tüm acil isteklerinizde cep telefonunuza olan uzaklığınızda. iOS ve Android tabanlı mobil cihazlarda kullanılabilen bu uygulamanın sunduklarına gelin göz atalım:

 

Acil Durumlardaki Sadık Dostunuz

Herhangi bir kaza ya da acil durumla mı karşılaştınız? Üzülmeyin, yardımcınız cebinizde. Ford Service uygulamasında kolaylıkla ulaşabileceğiniz Acil Durum Hizmeti ile anında Ford Yol Yardım, polis veya ambulans servisiyle irtibata geçebiliyorsunuz.

 

Gerçek Yol Arkadaşınız

Yoldayken benzininiz mi bitiyor? Hiç sorun değil! Ford Service’te size en yakın benzin istasyonunu hemen bulabiliyorsunuz. İyi bir yol deneyimi yaşamanız için yolculuğa çıkmadan önce kontrol etmeniz gerekenleri hatırlatan bir listemiz bile var!

 

Yeni Bilgi Deponuz

Ülke dışına mı çıktınız? Başka ülkelerin trafik kurallarını ve karayolu işaretlerini yine uygulamamız sayesinde öğrenebilir, aracınızdaki Ford teknolojileri hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

 

Ford Yetkili Servis Sağlayıcınız

Size en yakın Ford Yetkili Satıcı/Servisini bulmak çok kolay. Yetkili servislerimizle ilgili tüm bilgilere yine Ford Service’ten ulaşabilirsiniz.

 

 

Güncel Kampanya Rehberiniz

Ford dünyasındaki hiçbir yeniliği kaçırmayın diye en güncel teklifler ve özel promosyonlar hakkında sizi sürekli bilgilendireceğiz. Ayrıca Ford aksesuarlarını görebileceğiniz broşürümüz her zaman cebinizde.

 

Gösterge Işıklarınızın Uyarıcısı

Kontrol panelinizdeki gösterge ışıklarının ne anlama geldiğini de yine hızlıca ve kolayca Ford Service’ten öğrenebilirsiniz.

 

 

 

Park Yeriniz Cebinizde

Nereye park ettiğinizi bir daha unutmayın diye Ford Service’te size park yerinizi hatırlatan bir özellik ekledik. Artık aracınızı nereye park ettiğinizi her zaman kolayca hatırlayabilirsiniz.

Pratik Hasar Tutanağı

Kaza anında hasar tutanağı bulmak için zaman kaybetmenize gerek yok! Ford Service mobil uygulamasında hasar tutanaklarını kolaylıkla doldurabiliyorsunuz. Ayrıca ilk yardımla ilgili faydalı bilgilere de buradan ulaşabilirsiniz.

Yeni yol arkadaşınız Ford Service’i indirmek için: