Ford “SANTEK 2016” Sahnesindeydi!

Ford_Santek

2015 yılı ticari araç lideri olarak fuar fuar gezmeye devam ediyoruz. 26 -28 Mayıs 2016 tarihleri arasında sanayi ve teknoloji sektörünün buluşma noktası SANTEK 2016 – 3. Doğu Marmara Sanayi ve Teknoloji Fuarı’ndaydık!

Liderlik yolunda bize eşlik eden araçlarımızdan Transit, Tourneo Custom, Tourneo Courier ile %100 Ford Otosan mühendisliği eseri Euro 6 Ecotorq motorumuzu SANTEK 2016’da sergiledik.

50 Yıllık Çınarımız Transit, Yine Büyüledi

Pazara sunduğumuz günden bu yana Kuzey Amerika’dan Avustralya’ya 7 milyon adetten fazla satılan Transit’imiz, farklı gövde tasarımları ve versiyon çeşitliliğinin yanı sıra konforu, dayanıklılığı, yük taşıma kapasitesi, düşük işletim maliyetleri ve ileri teknolojileriyle kullanıcılarının yol arkadaşı olmaya devam ediyor.

VIP minibüs, 410L 10+1 turizm minibüsü, 440E 16+1 okul aracı, 350L yüksek tavan van, 350ED kapalı kasa kamyonet ve 350L kasalı kamyonet modellerimiz konuklarını en iyi şekilde ağırladı.

Transit Custom ve Tourneo Custom da Sahnedeydi!

İleri teknolojilerle donatılmış Transit Custom ve Tourneo Custom modellerimiz ticaret hayatının tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor. Sağlamlık ve dayanıklılık özelliklerinin yanı sıra teknoloji ve tasarımıyla da öne çıkan araçlarımız büyük ilgi gördü.

Ziyaretçilerimiz Yeni Nesil Ecotorq Motorla Tanıştı

Güçlü Ar-Ge geleneğimizle ürettiğimiz, fikri ve sınai hakları tamamen bize ait olan yeni nesil Euro 6 Ecotorq motorumuz da SANTEK 2016’da görücüye çıktı. 320 Ar-Ge mühendisimizin özverili çalışmalarıyla ortaya çıkan yeni nesil Ecotorq motor ailesi, -50 dereceden +50 dereceye kadar tüm coğrafi koşullara uygun olarak geliştirildi. Ford Trucks modellerimizle Çin’den Avrupa’ya, Ortadoğu’dan Güney Amerika’ya kadar tüm dünyaya hizmet edecek olan Ecotorq motorumuz, ziyaretçilerden tam not aldı.

Hafif Ticari Aracımız Courier Büyük İlgi Gördü

Tüm dünya için Ford Otosan mühendisliğiyle geliştirdiğimiz Tourneo Courier ve Transit Courier sınıfının en düşük yakıt tüketimi, rekabetçi yükleme hacmi, kapsamlı güvenlik ve konfor donanımlarıyla SANTEK 2016’da van, kombi van ve kombi versiyonlarını sundu. 2015 yılının en çok satılan hafif ticari araç modeli olan Courier, ziyaretçilerinin ilgi dolu bakışlarını selamladı.

SANTEK 2016’da standımızı ziyaret eden herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz. Konuk olacağımız bir başka fuar haberimizde görüşmek dileğiyle…