Ford Performans Ailesi Yarışıyor!

Ford Performance

Ford Performans ailesinin 8 üyesi ilk kez aynı pistte bir araya geldi. İspanya’nın Aragon şehrindeki Motorland pistinde Ford fabrikası GT pilotlarının sürdüğü 8 performans aracının gerçekleştirdiği bu yarıştaki amaç, en hızlı aracın yarışa en geç başlamasıydı. Nefesinizi keserek izleyeceğiniz yarışın sonucu oldukça heyecanlı!

Ford F-150 Raptor isimli aracımız yarışa başlıyor ve başladıktan 11 saniye sonra Ford Fiesta ST 2017 model aracımız yola çıkıyor. Ford Fiesta 2018 ise 13. saniyede piste çıkarken, Ford Focus RS 18. saniyede yarışa başlıyor. Ford Mustang GT 21. saniyede Ford Focus’u takip ederken, Ford Mustang GT350R da 31. saniyede onu takip ediyor. Ford GT 38. saniyede yarışa dahil oluyor ve 48. saniyede pistlerin hakimi Ford GT Racecar devreye giriyor. O zaman haydi yarış başlasın!

Sonucu tahmin etmek çok zor değil… Diğer araçlara verdiği süre avansına rağmen Ford GT Racecar 1 dakika 40 saniyeyle birinci geliyor! Ford F-150 Raptor ise 2 dakika 30 saniye ile maalesef sonuncu geliyor. Ford Performans ailesinin bu mükemmel buluşması, ekran başında heyecan verici bir kapışmaya dönüşüyor. Keyifle izleyeceksiniz…