Ford Otosan’ın Yıldızları Sahnedeydi

Ford_tn

Ford Otosan olarak özverili ve disiplinli çalışmaları ile gücümüze güç katan 89 çalışanımızı ödüllendirdik. Ford Otosan ve Türk Metal Sendikası yöneticilerinin katıldığı, Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan Kültür ve Yaşam Merkezi’nde düzenlenen “4. Ford Otosan’ın Yıldızları” ödül töreninde başarılı 89 çalışanımız ile bir araya gelmekten büyük sevinç duyduk.

 

 

Peki, çalışanlarımızın başarısını nasıl mı ölçtük? “Mavi Yakalı Çalışan Ödüllendirme Sistemi” ile yapılan değerlendirmeler sonucu üstün başarısı ile diğer arkadaşlarına rol model olan 89 Ford Otosan çalışanımızı belirledik. Yıldız çalışanlarımıza plaketleri, Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, Türk Metal Sendikası Genel Sekreteri Yücel Yücel ve Ford Otosan İnsan Kaynakları Direktörü Nursel Ölmez Ateş tarafından takdim edildi. Ford Otosan’ın yıldızlarına aldıkları ödül dışında bir hediye de sunuldu. Çalışanlarımız aileleriyle birlikte Türk Metal Sendikası’nın Büyük Anadolu Didim Resort Oteli’nde her şey dahil bir haftalık tatile çıkacaklar.

 

Ödül töreninde konuşma yapan Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, “Otomotivin öncü ve Türkiye’nin ikinci en büyük sanayi kuruluşu olarak ülkemize katkıda bulunmaya devam eden Ford Otosan’ın başarısının arkasında çalışanlarının kıymetli ve özverili emekleri var.” açıklamasında bulundu.

 

Ödül alan 89 çalışanımızın yanında tüm Ford Otosan ailesi çalışanlarımızın da özveri ve emeğinin büyümemize sağladığı katkıdan büyük gurur duyuyoruz.