Ford Otosan OTEK’15’in Yıldızı

Otek_tn

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Teknolojileri Kulübü tarafından geleneksel olarak düzenlenen Otomotiv Teknolojileri Etkinliği (Otek’15) bu sene 26-27 Mart 2015 tarihlerinde şirketimizin platin sponsorluğunda gerçekleştirildi. Otomotiv alanında çalışmak isteyen mühendis adaylarını, ülkemizdeki otomotiv sanayi ve teknolojileri hakkında bilgilendirmeyi amaçlayan OTEK’15 etkinliği, bu yıl her zamankinden farklı gerçekleşti.

 

 

Etkinliğin platin sponsoru olarak, standımızda mühendislerimizin de geliştirme sürecinde aktif rol aldığı Puma I4 ve Lion V6 kesit motorları sergilerken, araç sergileme alanında ise Yeni Ford Mondeo, Ford Courier ve Ford Trucks 1846T ile genç mühendis adaylarıyla buluştuk. Büyük ilgi gören ürünlerimiz ile ilgili CAD/CAE, kalibrasyon, PTAE, baz motor ve şasi konularında araç mühendislerimiz tarafından bilgiler vererek, soruları cevaplandırdık.

 

 

Etkinliğin ikinci gününde Ar-Ge Mühendislerimiz, ürün geliştirme genel tanıtımı, motor geliştirme süreci ve Ford Trucks NVH geliştirme çalışmaları hakkında sunumlar yaparak, geleceğin genç mühendis adaylarını bilgilendirdiler.

 

 

 

Yıldız Teknik Üniversitesi’ndeki mühendislik eğitimine sağladığımız katkılardan dolayı bir de ödüle layık görüldük. Ödülümüzü, Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Bektaş tarafından Ürün Geliştirme müdürlerimizden Onur Derinöz aldı.