Ford Otosan Ailesi İftar Yemeğinde Buluştu

Ford Otosan Semazen

Ford Otosan’ın gelenekselleşmiş iftar yemeği buluşmasının 4.’sünü bu yıl 15-21 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirdik. İlk olarak Kocaeli’nde, ardından Eskişehir İnönü fabrikamızda gerçekleşen keyifli iftar yemeğinin sonuncusu ise Kartal çalışanlarımız için İstanbul’daydı.

 

Ford Otosan İftar Yemeği

 

 

 

Ford Otosan çalışanlarının aileleri ile birlikte katıldıkları ve 4 yıldan bu yana yapılmakta olan bu organizasyon ile çalışanlarımızla iş ortamı dışında da biraraya gelerek onları daha yakından tanıma fırsatı buluyor, keyifli sohbetler gerçekleştiriyoruz.

 

Eskisehir Ford Otosan

 

Yemekte bir konuşma yapan Genel Müdürümüz Haydar Yenigün, ramazan ayının huzur ve bereket getirmesini dileyerek, Ford Otosan çalışanlarına ve ailelerine teşekkür etti: Yenigün, “Ford Otosan’ın gurur duyduğumuz bugününü, bizler hep birlikte, tıpkı bir bina gibi taş üstüne taş koyarak, büyük emeklerle inşa ettik. Bu yoğun çalışmalarınız için sizlere ve her zaman sizleri destekleyen eşlerinize, sevgili çocuklarınıza, yakınlarınıza; gösterdikleri sabır ve anlayış için huzurlarınızda teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Haydar Yenigun

 

 

İftara katılan Kocaeli Valisi Ercan Topaca’da “Ramazan birbirimize daha çok yaklaştığımız bir ay, böyle bir ayda çalışanları da yaklaştırmak çok önemli. Çalışanlarını böyle bir organizasyonda bir araya getirerek yaklaştıran Ford Otosan’a çok teşekkür ederim. Ford Otosan sadece üretim yapan bir sanayi şirketi değil, ayrıca çalışanları vasıtasıyla bölgemizde kardeşliği, dostluğu da artırmaktadır” dedi.

 

Ford Otosan Ramazan Özel

 

 

İftar davetinde geleneksel ramazan eğlenceleri de yer aldı. Ramazan davulcusu, şarkılar, kantolar, Karagöz-Hacivat, semazen, orta oyunu, tiyatro grubunun gösterileri ve çeşitli yarışmalarla davetliler eğlenceli saatler geçirdi.

 

Ford Otosan Semazen

 

İnönü Fabrikası tesislerinde düzenlenen yemekte bir konuşma yapan İnönü Fabrikası Müdürümüz Gültekin Hanlıoğlu, ramazan ayının huzur ve bereket getirmesini dileyerek, “Bu özel ayın bizi birbirimize daha da yakınlaştıracağına inanıyorum” dedi.

 

Gultekin Hanlioglu

 

Ford Otosan ailesiyle her fırsatta bir araya geliyor, bu ve benzeri organizasyonların çalışan memnuniyeti ve bütünleştiriciliğini pekiştireceğine inanıyoruz.