Ford Otosan 8. Yelken Yarışları’nın kupaları sahiplerini buldu

Ford Otosan

Ford Otosan Yelken Yarışları

 

Ford Otosan sponsorluğunda, İzmit Yelken Kulübü desteğiyle düzenlenen Açık 8. Ford Otosan Kupası Yelken Yarışları kıyasıya bir mücadeleye ve renkli görüntülere sahne oldu. Laser 4.7, Optimist ve Radial sınıflarındaki yelkenlilerle yapılan yarışlara, Kocaeli Bölgesi’nin 8 Yelken Kulübü’nden toplam 40 sporcu katıldı.

 

Laser 4.7 sınıfında; Körfez Yarımca Yelken Kulübü’nden Samet Aklalp birinci, Çağatay Alan ikinci, bireysel yarışan Bartu Ernalbant ise üçüncü oldu. Optimist sınıfının birincisi Körfez Yarımca Yelken Kulübü’nden Ömer Işık olurken, ikinciliği İzmit Yelken Kulübü’nden Dilara Hellaç, üçüncülüğü ise Körfez Yarımca Yelken Kulübü’nden Ganican Akalp elde etti. Radial sınıfında Körfez Yarımca Yelken Kulübü’nden F. Ayberk Alan birinci, Arıkan Toksoy ikinci, İzmit Yelken Kulübü’nden Korcan Akkalyoncu ise üçüncülük kupasının sahibi oldu.

 

Ford Otosan Yelken Yarışları

 

Başarılı sporcular ödüllerini Yelken İl Temsilcisi Göksel Teoman, Ford Otosan yetkilileri ve İzmit Yelken Kulübü Başkanı Turgay Arslan’ın elinden aldılar.

 

Kariyer Sayfası Fotoğraf Albümü İçin Tıklayın!