Ford, geniş ürün gamıyla İzmir Enternasyonal Fuarı’nda

İzmir Enternasyonal Fuarı

Bu yıl 82. Kez düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı’na binek ve ticari araçlarımızdan oluşan geniş ürün gamımızla katılıyoruz!

 

Fuarda, ileri teknolojisiyle sınıfında yeni standartları belirleyen Focus’un yanı sıra yeni Kuga, Yeni Fiesta, B-MAX, C-MAX, Mondeo, S-MAX, Transit Connect ve ticaretin makam aracı Tourneo Custom, İzmirli Ford severlerle buluşacak.

 

Fuarda Ford Otosan’ı temsil edecek İzmir Bayisi Arkas Otomotiv’in Genel Müdürü Nafiz Gönen: “İzmir olarak gurur kaynağımız İzmir Enternasyonal Fuarı’nda Ford olarak geniş ürün gamımızı ve ileri teknolojilerle donatılmış yepyeni modellerimizi İzmirliler ile buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz ”dedi.

 

Gelin İzmirli otomotiv severlerle buluşacak araçlarımıza kısaca göz atalım.

 

İzmir Enternasyonal Fuarı

 

“Isıtmalı Ön Cam” tüm ürün gamında standart olarak sunulan “Ticaretin Makam Aracı” Tourneo Custom, efsanevi Transit’in dayanıklılık ve sağlamlık mirasını koruyor ve aynı başarıyı ileriye götürmeyi hedefliyor. Tourneo Custom lüks, teknoloji ve ileri güvenlik sistemleri ile ön plana çıkıyor.

 

Sınıfının en güçlü benzinli ve en tutumlu dizel motoru Yeni Ford Mondeo ise 1.6L TDCi dizel motor seçeneği ile yüksek performans ve yakıt ekonomisini bir arada sunan Mondeo, 4.9 lt/100 km bileşik ortalama yakıt tüketimi ve 129g/km CO2 salımı ile ihtiyaçlara fazlasıyla hitap ediyor.

 

Sınıfında eşsiz yenilikler sunan Kuga, akıllı 4×4 sistemine sahip, yeni PowerShift otomatik vites teknolojisiyle 1.6 litrelik EcoBoost motor seçeneğini birleştirerek sınıfında iddialı bir konumda yer alıyor.

Geniş ailelerin yeni vazgeçilmezi C-MAX, yeni çevreci ve performansı yüksek Euro 5 motora sahip. Kısa bir süre önce bağımsız Euro NCAP kuruluşu tarafından en yüksek not olan 5 yıldız güvenlik notu ile ödüllendirilen C-MAX, ailelerin güvenliğini ön planda tutuyor.

 

Yeni tasarım anlayışı, yüksek güvenlik ve yeni teknolojileri ile Yeni Fiesta, yeni tasarımı ve ileri teknolojik özelliklere sahip. Şimdi daha da dinamik ve sportif tasarıma sahip 6’ncı nesil Fiesta, üst sınıf araçlarda bulunan teknolojik özellikleri daha çok sayıda sürücüye ilk kez sunarak Ford’un teknolojiyi demokratikleştirme yaklaşımını sürdürüyor.

 

İzmir Enternasyonal Fuarı

 

Ford B-MAX EuroNCAP çarpışma testlerinden 5 yıldız alan Ford B-MAX, bulunduğu sınıfta EuroNCAP Advanced ödüllü “Aktif Şehir İçi Güvenlik Sistemi”ni sunan ilk araç olma özelliğine de sahip. Polk verilerine göre, Ford B-MAX, toplam 19 Avrupa ülkesinde yılın ilk yarısında toplam 38.000 adet satarak elde ettiği %15,8’lik pazar payıyla MAV sınıfının en çok satan aracı oldu. B-MAX, Türkiye pazarında da yılın ilk yarısında 956 adetlik satışa ve %40’lık pazar payına ulaştı.