Ford Cargo 1846T Midilli Çekici Logitrans’ta

Ford Trucks

Sektörün dünyadaki en büyük üçüncü etkinliği Uluslararası Logitrans Transport Lojistik Fuarı’nda, iki uluslararası ödüle sahip Ford Cargo 1846T midilli çekicisi büyük ilgi topladı. Küresel pazar için Türk mühendisler tarafından geliştirilen ve Ford Otosan İnönü Fabrikası’nda üretilen çekici, İstanbul Fuar Merkezi’nde 9. salon 214 nolu standda, 23 Kasım tarihine kadar ziyaretçiler tarafından görülebilecek.

 

Ford Cargo Lojitrans 1846T Çekici

 

One Ford stratejisinin ağır ticari araç sınıfındaki uygulaması doğrultusunda geliştirilen 1846T midilli çekici kullanıcılarına güç, konfor, verimlilik ve dayanıklılık gibi özellikler sunuyor. 960mm 5’inci teker yüksekliğine sahip yeni Ford Cargo 1846T midilli çekici, uluslararası taşımacılığın taleplerini karşılayacak megatreyler ile hacimli yük taşıyıcılığına uygun olarak tasarlanmış olması ile büyük beğeni topluyor.

 

460 PS/2100 Nm motor gücü ile sınıfındaki en rekabetçi güç ve torku düşük devirlerden itibaren sunan Ford Cargo 1846T midilli çekici, yüksek performans ve düşük yakıt tüketiminin konforunu da bir arada yaşatıyor. Binek araç rahatlığındaki manuel şanzımanı ve debriyajsız otomatik şanzıman opsiyonu ile ön plana çıkan çekici, lüks binek araçlarda kullanılan ESP, yokuş kalkış desteği, klima gibi donanımları standart hale getirerek, ağır ticari araç sektöründeki rakiplerinden ayrılıyor.

 

Büyük lojistik firmalarının ihtiyaçları düşünülerek geliştirilen yeni Ford Cargo 1846T midilli çekici, filo yönetim sistemlerine uyumlu altyapısı ve opsiyonel sunulan Filobil sistemi ile filoların verimli yönetimi için gerekli donanımı da müşterilerine sunuyor.

 

Yolların Lordu için tıklayın!