Ford C-MAX ve Grand C-MAX, Ailenizin Yeni Üyesi

C-MAX_tn

Haziran ayının tam da ortasında sizlere müjdeli bir haber ile geri döndük. Ailelerin favori araçları olmaya niyetli yeni Ford C-MAX ve Grand C-MAX, İstanbul Autoshow’da sizlerle ilk kez buluştuktan sonra şimdi de sahiplerine kavuşmayı bekliyor.

 

 

Müşterilerimizin istekleri doğrultusunda yenilediğimiz C-MAX’in iç mekanında renkleri ve malzemeleri yeniden yorumlayarak daha rahat, sade ve modern bir atmosfer oluşturduk. Dikey park özelliğini içeren Gelişmiş Otomatik Park Sistemi, Bi-Xenon Farlar ve Dinamik Ön Far Sistemi, Çapraz Trafik Uyarı Sistemi, Gelişmiş Aktif Şehir İçi Güvenlik Sistemi, Ford MyKey gibi teknolojilerin yanı sıra yeni C-MAX’de segmentinde ilk ve tek olan Akıllı Bagaj Kapağı özelliği de bulunuyor.

 

Bagajın Akıllı Hali

 

Akıllı Bagaj Kapağı sistemi ile anahtarı cebinizde ya da çantanızda unutmanızın üzülecek bir yanı kalmıyor. Çünkü arka tamponun ortasının altına doğru hafif bir ayak hareketiyle bagaj kapağının açılmasını veya kapatılmasını sağlayabiliyorsunuz.

3 Farklı Motor Seçeneği

 

C-MAX; manuel vitesli 1.6-litre 125 PS benzinli motor, otomatik vitesli 1.5-litre 182 PS EcoBoost benzinli motor ve manuel vitesli 1.6-litre 115 PS TDCI dizel motor olmak üzere 3 farklı motor seçeneğine sahip.

 

Aile Boyu Konfor

 

Büyük aileleri kucaklamayı bekleyen C-MAX aracımız, sağlayacağı konfor ile tüm aile bireylerini arka koltuklara davet ediyor. 5 koltuklu Yeni Ford C-MAX’in yanında 7 kişilik kapasiteye ulaşan Grand C-MAX’te 3’üncü sıra koltuklar, sürgülü yan kapılar ve tavan rayları en dikkat çeken özelliklerimizden. İç mekanda kullandığımız mat siyah renkler ve krom detaylarda ise görsel çarpıcılık ön planda.

 

 

Paralel Park Artık Daha Kolay

 

Yeni C-MAX’de sunduğumuz bir diğer yenilik ise Paralel Park Çıkış Yardımcısı. Sistem paralel park yaptığınız alanlardan çıkarken size yardım ediyor. Otomatik Park Sistemi ile aynı prensipte çalışan Park Çıkış Yardımı, tüm direksiyon manevralarını kendisi yaparken, siz sistemin sizi yönlendirdiği şekilde sadece frene ve gaza basarak aracı bulunduğu yerden çıkartabiliyorsunuz.

 

Göz Alıcı Renkler, Çarpıcı Tasarım

 

C-MAX modellerinde kiremit kırmızı, tektonik gri ve tundra kahverengi renk seçeneklerini sunarak müşterilerimizin gözlerine de hitap ediyoruz. 3 boyutlu motor kaputu ile yeni C-MAX modelleri heybetli bir duruş sergilerken yeni cesur tasarım diline uygun trapezoid ızgara dinamik bir görünüm kazandırıyor.

 

 

Trend ve Titanyum Donanım Seçenekleri

 

2 donanım seviyesi olan Ford C-MAX ve Grand C-MAX, 63.900 TL’den başlayan fiyatlarla satışta. Trend donanım seviyesine Deri Direksiyon Simidi, Yokuş Kalkış Desteği ve Ford MyKey yer alırken, Gelişmiş Otomatik Park Sistemi opsiyonel olarak sunuluyor. Titanium donanım seviyesinde ise Gündüz Yanan LED Farlar, 8 inçlik dokunmatik ekran, SYNC2, Gelişmiş Otomatik Park Sistemi, Paralel Park Çıkış Yardımı bulunuyor. Yeni aynı seviyede 2 adet opsiyonel paket var: biri Bi-Xenon Farlar ve Dinamik Ön Sistemi olan X Paket, diğeri de Navigasyon Paketi ile gelen Tekno Paket.

 

 

Yeni C-MAX tam anlamıyla keyfi sürülecek harika bir aile aracı! Siz hangi C-MAX modelini istediğinize şimdiden karar vermeye başlayın, çünkü önünüzde zor bir seçim var!