Fiesta’nın Motoru Gölde!

Fiesta-tn

Birçok kişi için aracının yoldan çıkarak göle girmesi, seyahat planının iptal olmasına sebep olur. Peki, bu ilginç durum bir rallide başınıza gelirse?

 

Meksika rallisi sırasında pilot Ott Tanak yönetimindeki Ford Fiesta RS WRC yarış aracımızın yoldan çıkarak göle girmesiyle başlayan bu olay, Ford Fiesta RS WRC takımının kısa sürede aracı yarışa döndürmesiyle sonlandırıldı…

 

 

Yanlış duymadınız! Pilot Ott Tanak yönetimindeki Ford Fiesta RS WRC yarış aracımız, göle girdikten sadece bir kaç saat sonra tekrar yarıştaki yerini aldı. Tanak ve co-pilotu Raigo Molder, güvenli bir şekilde araçlarından çıktıktan sonra Ford Fiesta RS WRC ralli takımımız, aracın yarışa dönebilmesi için zamana karşı yarışmaya başladı.

 

M-Sport Dünya Ralli Takımı Başkanı Malcolm Wilson OBE, “Ott’un ralli bitmeden aracını geri alması, Ford Fiesta RS WRC takımının olağanüstü kısa bir sürede gerçekleştirdiği, büyük bir başarıdır.” dedi.

 

 

Meksika’da 35 aracın yarıştığı ralliyi, 22. sırada bitiren Fiesta, neden “Avrupa’nın En Çok Satan Küçük Aracı” unvanına sahip olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu.

 

Buradan duyurmuş olalım, Ford Fiesta RS WRC gelecek ay Arjantina’da düzenlenecek ve derin su birikintileriyle ünlü yarışta yeniden başlangıç noktasındaki yerini alacak!