Fiesta ve Focus “ST-Line” Seçeneğiyle Türkiye’de!

ford-stline

Performans araçlarımızdan esinlenerek geliştirdiğimiz sportif Fiesta ST-Line ve Focus ST-Line cesur tasarımı ve üstün sürüş deneyimiyle Türkiye yollarına çıkmaya hazırlanıyor.

Güçlü ve Cesur: Fiesta ST-Line!

Ford Fiesta ST-Line, 5 yıldır “Yılın Motoru” ödülünün sahibi olan 1.0-litre EcoBoost motorumuz ve iki farklı şanzıman kombinasyonuyla sizi gücüyle tanıştırıyor. Otomatik şanzımanlı versiyonu 100 PS güç ve 170 Nm tork üretirken, manuel şanzımanlı versiyonu 140 PS güç ve 180 Nm tork değeri sağlıyor. Yakıt tasarrufu dostunuz Fiesta ST-Line’ın ortalama yakıt tüketim değerleri ise 100 PS’lik versiyonda 4.9 lt/100 km, 140 PS’lik versiyonda ise 4.5 lt/100 km.

ST-Line tamponlar ve yeni ön ızgara, ST-Line yan marşpiyeler ve Metalik Gri 16” alüminyum alaşımlı jantlar Fiesta ST-Line’ın dış tasarımına şıklık katarken; alüminyum gaz ve fren pedalları, ST-Line’a özel spor direksiyon ve spor kırmızı koltuk dikişleri ise Fiesta ST-Line’ın iç tasarımına renk katıyor.

Ford Fiesta ST-Line göz alıcı renkleriyle de bir başka. Aracımız Spor Kırmızı, Şeker Kırmızı, Buz Beyazı, Aytozu Gri, Derin Mavi, Manyetik Gri ve İnci Siyahı olmak üzere 7 farklı renk seçeneğiyle sizi direksiyon başına çağırıyor.

Heyecanlı ve Şık: Focus ST-Line!

Sportif ruhlu aracımız Focus ise “ST-Line” versiyonuyla ruhundaki heyecanı sizle buluşturuyor ve farklı motor seçenekleriyle yollardaki performansınızı arttırıyor. 125 PS güç ve 159 Nm tork üreten 1.6-litre Ti-VCT motor versiyonunu manuel şanzıman kombinasyonuyla sunuyoruz. 125 PS güç ve 170 Nm tork üreten 1.0-litre Ecoboost motora ve 120 PS güç ve 300Nm tork üreten 1.5 L dizel motora sahip versiyonlarını ise otomatik şanzımanla sunuyoruz. Yakıt tüketiminde de liderliğe oynayan Focus ST-Line, 1.6-litre Ti-VCT versiyonuyla 5.9 lt/100 km, 1.0-litre Ecoboost motoruyla 5 lt/100 km ortalama yakıt tüketimi sağlıyor. 1.5-litre dizel motor seçeneğinde ise bu değer 3,8 lt/100 km.

Focus ST-Line, dış tasarımındaki ST-Line’a özel ön ve arka tampon tasarımı, ST-Line marşpiyeler, ST-Line dış logolar, 17’’ Metalik Gri alüminyum alaşım jantları, gündüz yanan LED farları, ön sis farları ve karartılmış arka camlarıyla rakiplerini gölgede bırakıyor. İç tasarımındaki spor koltukları, siyah tavan döşemesi, ST-Line’a özel tasarladığımız vites kolu ve direksiyonu ise sizi büyülü dünyasında ağırlıyor.

5 kapılı Focus ST-Line’In iç donanımı da tam hayallerinizdeki gibi: 8” dokunmatik renkli ekran, Ford SYNC2, anahtarsız çalıştırma, geri görüş kamerası ve direksiyondan vites değiştirme, sürücü ve yolcu yan hava yastıkları…

Focus ST-Line da Fiesta ST-Line gibi çarpıcı renkleriyle yollara şıklık saçıyor. Aracımız Buz Beyazı, Blazer Mavi, Manyetik Gri, Aytozu Gri, Spor Kırmızı, İnci Siyahı, Derin Mavi, Tektonik Gri ve Şeker Kırmızı olmak üzere 9 farklı renk seçeneğiyle sizi karşılıyor. Haydi, performans tutkunuzu bu iki aracımızla tanışarak taçlandırın.