Eylül Kampanyalarımız “Bir Başka”

Ford

Araç almak isteyenleri sevindiren kampanyalarımızla eylül “bir başka” geçiyor! Fiesta, Focus, Mondeo, C-MAX ve Kuga modellerimizde 24.000 TL, 20 ay, %0 faize varan kampanyamızı bu ay başlatıyoruz! C-MAX ve Mondeo modellerimiz için ise geçen ay başlattığımız “Mavi Plan” kampanyamız aynı hızla devam ediyor.

Otomobilde “Bir Başka” Kampanya

Her Şey Dahil Finans Paketi” ile FKasko aldıysanız; size Focus, Fiesta, Mondeo ve C-Max modellerimizde Titanium donanım seviyesi, Kuga modelimizde ise Titanium ve Selective donanım seviyeleri için 24.000 TL, 20 ay, %0 faiz fırsatı sunuyoruz. Diğer binek araç modellerimizde ise 24.000 TL, 20 ay, %0,99 faiz kampanyamız sizleri bekliyor.

“Mavi Plan” Fırsatını Eylülde de Yakalayın

Geçtiğimiz ay devreye aldığımız “Mavi Plan” kampanyamız eylül ayında da sizlerle! Kampanyamız dahilindeki “Mavi Plan” finansman modelimizi değerlendirerek C-MAX‘e 899 TL ve Mondeo‘ya 1.299 TL aylık taksitlerle sahip olabilirsiniz. “Mavi Plan”ımız müşteriye özel tek vade, tek balon ödeme oranıyla sadeleştirilen Ford Options kredi ürünü ve Ford Değerli Geri Alım Garantisi‘nden oluşuyor. Her 2 yılda yeni bir Ford sahibi olma imkanı, standart krediye göre daha düşük aylık taksit seçenekleri de “Mavi Plan”ımızın diğer avantajlı özellikleri arasında.

Aracınızı alırken peşin alımı tercih ediyorsanız, Mondeo Titanium ve Selective donanım seviyelerinde %2; Focus, C-Max ve Kuga’da %3 peşin alım indirimi, Fiesta Titanium donanım seviyesinde ise avantajlı X paket hediyesi seçeneklerimizi değerlendirebilirsiniz.

Ticari Modellerimizde Sınırsız Km Garantisi

Ticari araç almayı mı düşünüyorsunuz? Doğru zamanlama diyebiliriz, çünkü tüm ticari modellerimizde sunduğumuz 3 yıl sınırsız km garantimiz eylül ayında da devam ediyor.

Connect ve Transit minibüs modellerimizde “Her Şey Dahil Finans Paketi” ile FKasko alarak 28.000 TL, 24 ay, %0 faiz kampanyamızdan faydalanabilirsiniz ya da Transit Koltuksuz Minibüs hariç tüm ticari modellerimize 24.000TL, 20 ay, %0 faiz kampanyasıyla sahip olabiliyorsunuz.

Tüm otomobil, hafif ve orta ticari modellerimizdeki FKasko alımınızda verdiğimiz 200 TL Servis Çeki hediyemiz (KDV dahil) eylül ayındaki bir diğer sürprizimiz.

Taksinizi Bizimle Çağırın!

Taksi sahibi olup da eylül ayında aracını değiştirmeyi düşünenler için de fırsatlarımız var. Tourneo Courier Journey ve Tourneo Connect modellerimizde, 3 yıl sınırsız km garantisi ile birlikte dosya masrafsız 18.000 TL, 18 ay, %0 faizli ödeme avantajı veya 2.000 TL (KDV dahil) servis çeki ile bakım ve arıza onarımlarında %10 yetkili servis indirimi sunuyoruz. Aracınızı değiştirmeyi planlıyorsanız eylül ayı sonuna kadar sürecek bu avantajı değerlendirmenizi öneririz.

Detaylı bilgi almak için yetkili satıcılarımızı arayabilir veya www.ford.com.tr sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.