Eğlence Dolu Focus Club Buluşması

Ford_tn

Ford Focus severlerin bir araya geldiği forum sitesi focusclubtr.com’un üyeleri, geleneksel olarak bir araya gelmeye ve sosyal anlamda da arkadaşlıklar kurup eğlence dolu anlar geçirmeye devam ediyor.

Focusclubtr.com’un 70 üyesi, aileleriyle birlikte 4 Ekim Pazar günü Ford Focus’un birleştirici ruhu etrafında toplanarak Polonezköy Cumhuriyet Tesisleri’nde buluştu. Üyelerin 33 araçla katıldığı etkinlikte yine keyif dolu anlar yaşandı.

Pazar günü kahvaltıları, aile olma duygusunu en yoğun hissettiren anlardan biridir. Polonezköy buluşmamızda da yine aynı sofraya oturan üyeler, sıcacık ekmeklerini paylaştı. Canlı langırt, sandalye kapmaca, halat çekme gibi oyunların oynandığı günde çekiliş yapılarak kazananlara ödüller de verildi. Heyecan ve enerji dolu saatlerin ardından gelen öğle yemeği vaktinde ise mangallar yandı.

Ford Focus kullanmanın heyecanı ise Focus dizel otomatik test sürüşü ile yeniden yaşandı. Üyeleri şaşırtan sürprizlerden biri de görselliği ve performansın buluştuğu Ford Mustang şovdu.

Focusclubtr.com’un üyelerinin ve ailelerinin doyasıya eğlendiği buluşmadan geriye mutlu fotoğraflar, gülümseten anılar kaldı…