Dünya Rallycross Şampiyonası’na Sosyal Medyadan Büyük İlgi

Ford Otosan

11-12 Ekim tarihlerinde İstanbul Park’ta gerçekleştirdiğimiz Dünya Rallycross Şampiyonası, sosyal medyada da büyük ses getirdi.

 

Ford Türkiye olarak, sosyal medyadaki aktif Ford gruplarına ve yöneticilerine ulaşıp onları Dünya Rallycross Şampiyonası’na davet ettik. Arabaport sitesi yöneticisi Yılmaz Eres ile 2002’den beri Ekşisözlük’te ve otomobil blogları dalında 2 kez 3. seçilen Agamemnon bloğunda yazar olan Onur Koray ağırladığımız misafirlerimiz arasındaydı. Ayrıca 2010 yılında kurulan Focus Club yöneticisi Yakup Çağatay, 2009’da kurulan Fiestam.com ve 2011’de kurulan Ford C-MAX Facebook grup temsilcileri de Dünya Rallycross Şampiyonası’ndaki misafirlerimiz oldular.

 

 

Ford Olsbergs MSE takımından Andreas Bakkerud’un zaferiyle Supercar kategorisinde şampiyonluğunu kutladığı etkinliğe, 2005 yılında kurulan, Mehmet Özyürek ve Çağlar Bayur tarafından yönetilen ve Türkiye’nin en büyük Ford forumu diye tanınan Ford Club üyeleri de katılarak bizleri yalnız bırakmadılar. Davetlilerimizden 20 kişi, start çizgisinden yarışmayı izleme fırsatı buldu. Heyecan dolu şampiyona sonrası memnuniyetlerini dile getiren ve sosyal medyada paylaşan değerli katılımcılarımıza buradan tekrar teşekkür ediyor ve bir sonraki etkinliğimizde tekrar bir araya gelmeyi diliyoruz.