Dünya Kadınlar Günü’nü “Eline Sağlık” Filmimizle Kutluyoruz

Ford

Yaratıcılıkları ve hayal güçleriyle toplumsal ve ekonomik hayata değer katan kadınlarımıza 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dijital kampanyamızla bir kez daha teşekkür ediyor ve “eline sağlık” diyoruz.

Hayatı güzelleştiren tüm kadınlarımızın eline sağlık!

Şartlar eşit olduğunda kadınların yapabileceklerinin sınırı olmadığını Dünya Kadınlar Günü’ne özel dijital kampanyamızla vurguluyor, daha iyi bir gelecek için fırsat ve toplumsal cinsiyet eşitliğinin altını çiziyoruz. Biz kadın çalışanlarımızın emeği ve gücüyle birçok başarıya imza atan bir şirketiz. Bu nedenle Türkiye otomotiv sektörünün kadın istihdamında lider şirketi olarak kadın çalışanlarımızın başarısından yola çıkarak tüm kadınları cesaretlendiren bir film hazırladık.

Haydar Yenigün: “Ford Otosan olarak kadının olmadığı bir toplumun eksik olduğuna inanıyoruz.”

Her fırsatta toplumsal cinsiyet eşitliğinin önemini hatırlatan Genel Müdürümüz Haydar Yenigün, “Ford Otosan olarak çalışma hayatında her alanda eşitlik ilkesini savunurken, iş hayatında toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlanması, en acil ve önemli mücadele konularımızdan biri olarak gündemimizde yer alıyor. Ford Otosan olarak kadının olmadığı bir toplumun eksik olduğuna inanıyoruz. Yaşama katılan, her türlü katma değer üreten tüm kadınların eşit şartlar ile ekonomiye katılmaları, eşit şartlar altında çalışmaları ve kazanmalarını önemsiyoruz. Ülkemizin geleceğinin bu cinsiyet eşitliğinin sağlanması ile daha aydınlık, daha refah olacağını biliyoruz. Bu doğrultuda, yaptığımız tüm çalışmalarda kadın erkek fark etmeksizin gençlerimizin cinsiyet eşitliği konusunda bilinçlendirilmesini önemsiyoruz. Kızlarımıza meslek seçimlerinde cinsiyetin değil, yeteneklerin ön planda tutulmasının gerekliliğini aktarmaya çalışıyoruz. Kadınların daha adil, daha dengeli ve daha sürdürülebilir bir topluma yapabilecekleri katkıyı artırmak için herkese sorumluluk düştüğü inancıyla çalışmaya devam edeceğiz. Ford Otosan olarak tedarikçilerimiz, yetkili satıcılarımız ve tüm iş ortaklarımızın katılımlarıyla etki alanımızı genişletmek için çalışıyoruz. Bu vesileyle tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.” açıklamasıyla kampanya filmimizde verdiğimiz mesajın anlamını açıkladı.

Kadınların emeği ve hayaliyle şekillenen daha parlak bir gelecek için toplumsal cinsiyet eşitsizliğiyle mücadele etmeye devam edeceğiz. Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.