Devasa Ford Mustang Logosunun Arkasındaki Gerçek

Mustang_tn

Tüm yıl boyunca sadece 1 Nisan yüzümüzü güldürmeye programlanmış bir gün. Biz de bu 1 Nisan’da dev bir Ford Mustang logosu yapmaya karar verdik.

 

 

Bu fikrin altında yatan sebep ise 50 yılı aşkın süredir ilk defa yeni Ford Mustang modellerinin tüm Avrupa’da satışa çıkıyor olması. Devasa logo haberi ile büyük bir yankı uyandırarak Avrupa satışlarının başlayacağını da duyurmak istedik.

 

Yarış atı şeklinde olan bu devasa logo kuyruğundan burnuna tam 60 metre büyüklüğünde ve 20 kişi tarafından 6 günde yapıldı. İngiltere’de Stansted Havaalanına yakın bir arazi üzerine yaptığımız bu devasa logo, her yıl yaklaşık 17,5 milyon yolcu tarafından rahatlıkla görülebilecek.

 

 

Eğlence Başlıyor

 

Hayali bir röportaj ile bu devasa logonun aslında Ted Kinsella adında bir çiftçi tarafından tasarlandığı haberini yaptık.

 

Ted Kinsella; “Ben bunu “Hayallerin Tarlası” olarak adlandırdım. Uzun zamandır Ford Mustang’in İngiltere’ye gelmesini hayal ediyordum ve eğer tarlama Ford Mustang logosunu ekersem bunun gerçekleşeceğini düşündüm’’ dedi.

 

Size de tanıdık geldi değil mi? Eğer Kevin Costner’ın Ray Kinsella karakterini canlandırdığı Field of Dreams filmini izlediyseniz tanıdık gelmiş olabilir. Film, arazisinde bir baseball sahası hayal eden Ray Kinsella’yı konu alıyor. Filmin en ünlü repliği ise Kinsella’nın ilham aldığı ses ‘’if you build, they will come’’ (Sen yaparsan gelirler)

 

İşte, biz de tam olarak Kinsella’nın dediğini yaptık!