Custom Ailesi’ne yeni bir üye katıldı!

Tourneo Custom Van

Custom Ailesi’ne yeni bir üye katıldı! “2013, Yılın Uluslararası Ticari Aracı” ödülüne sahip Ford Transit Custom Van modelinin yeni orta tavan yüksekliğine sahip modeli, tabandan tavana 1,78 metre yüksekliği ile kullanıcılarına 370 mm daha fazla yük yüksekliği ve ayrıca 8,3 metreküpe kadar çıkan bir azami yük hacmi sunuyor. Alçak tavanlı modele kıyasla %20 daha fazla yük hacmi sunan araç, iki ayrı dingil mesafesi seçeneğine sahip. Transit Custom Van’ın yeni modeli, KOBİ’ler ve kargo şirketleri de dâhil çeşitli sektörlerden müşterilerin kullanımına uygun olarak tasarlandı.

 

New Ford Transit Custom High Roof Van

 

Yeni orta tavan yüksekliğine sahip Transit Custom 2,2 litrelik Duratorq TDCi dizel motorunun sağladığı mükemmel yakıt ekonomisi ve dayanıklılığı ile kullanıcılarına değer yaratarak verimlilik sunmakta. Transit Custom, EuroNCAP testlerinde beş yıldız ile derecelendirilen sınıfındaki tek model.

 

New Ford Transit Custom High Roof Van

 

Kısa şasi seçeneği ile 49.900 TL’den, uzun şasi ile ise 52.500 TL’den itibaren başlayan fiyatlarla satışa sunulan orta tavanlı Transit Custom’ın yük özelliklerine göz atalım:

 

  • Uzun şasili versiyonda bulunan, boru veya merdiven gibi 3 metre uzunluğundaki yüklerin aracın içinde emniyetle taşınmasına olanak sağlayan bölmeli yükleme kapağı.
  • Kullanılabilir yük alanını artırmak ve tabanın tam temizlenmesine olanak sağlamak için, karoserinin kenarlarına yerleştirilmiş, DIN ve ISO uyumlu bağlama kancaları.
  • Opsiyonel olarak sunularak geliştirilmiş dayanıklılık ve basit temizleme olanağına sahip, tek parça yük tabanı kaplaması.