Çok Gezenler Kulübü Datça’yı Ford’la Geziyor

Ford_tn

Çok Gezenler Kulübü ile yeni diyarları tanıyacağımız bir yolculuğa çıktık. Rotamız Datça… Kulübün gezginleri, 26 Temmuz itibariyle Ford Fiesta ve Focus araçlarımız ile Datça yolunda keyifli hikayeler yazmaya başladı.

 

 

26 Temmuz – 2 Ağustos tarihleri arasındaki gezide Çok Gezenler Kulübü’nün yol düşkünü beş gezgini Bahar Akıncı, Ece Çelebioğlu, Hazal Yılmaz, Nilay Örnek ve Sinan Hamamsarılar yer alıyor.

 

 

Gezginlerimiz sosyal medya hesaplarında Datça ile birlikte yolculuklarına konfor katan ve Fiesta ve Focus’a dair izlenimlerini paylaşıyor. İsterseniz siz de onlara katılıp kendi yol hikayelerinizi #FordileYolda hashtag’i ile paylaşabilirsiniz.

 

 

Gezginlerimiz Ford ile Datça yolunda birbirinden güzel mekanlar ve insanlarla karşılaşıyor. Amazonları aratmayan doğasıyla Bördübet’te konaklayan, Mehmet Ali Ağa Konağı, Palamutbükü, Ovabükü, Hayıtbükü’nde Datça’nın güzelliklerini keşfeden, Bozburun’da keyifli anlar yaşayan gezginlerimiz önümüzdeki günlerde Selimiye, Akyaka gibi eşsiz bir doğaya sahip yerleri görmeye devam edecek.

 

 

Çok Gezenler Kulübü, Ford araçlarımızla yollarda o kadar keyifliler ki, sadece Datça’yı değil, tüm dünyayı yorulmadan gezecek ve görecek enerjiye sahipler.

 

Ford Instagram hesabımızdan Datça seyahatine dair tüm detayları takip edebilirsiniz.

 

Datça’da “Ford ile Yolda” olmak için en güzel zaman şimdi!