Çevre Dostu Yaklaşımımıza Büyük Ödül!

Ford

Ford Otosan Kocaeli fabrikalarımız, çevreye verdiği değerle “Sürdürülebilir Çevre ve Enerji Dostu Üretim Sistemi & EOS Çevre Yönetim Sistemi” ile “AB Çevre Ödülleri Türkiye 2016” programında finalist ödülünü kucakladı. Aynı zamanda aldığımız bu değerli ödülle 27 Ekim tarihinde Estonya Tallinn’de gerçekleşecek yarışta Türkiye’yi temsil edeceğiz.

“Avrupa Birliği Çevre Ödülleri Türkiye 2016”dan Estonya’ya!

AB üyesi ülkelerde 1987 yılından bu yana verilen ve 2006 yılından beri Türkiye’de de düzenlenen “Avrupa Birliği Çevre Ödülleri Türkiye 2016” ödül organizasyonuna damgamızı vurmanın ve yönetim kategorisinde finalist seçilmenin mutluluğunu yaşarken, 27 Ekim’de Estonya Tallinn’de gerçekleşecek yarışta ise Türkiye’yi temsil edecek olmanın gururunu yaşıyoruz.

Sürdürülebilir Çevre ve Enerji Dostu Yönetim Yaklaşımımızla İlerliyoruz

Ford Otosan Bakım ve Çevre Mühendisliği Müdürümüz Tahsin Fırıncı ile Çevre Yüksek Mühendisimiz Betül Tavacı’nın ödülümüzü teslim aldığı törende Tahsin Fırıncı, “Ford Otosan olarak içinde yaşadığımız çevreyi değerli bir hazine olarak görüyor ve gelecekte bütün insanlığın yararlanabilmesi için en iyi şekilde korunması gerektiğine inanıyoruz. Sürdürülebilir çevre ve enerji dostu yönetim yaklaşımımızla çevreyi koruduğumuzu ve her zaman koruyacağımızı vurguluyoruz. Çevre ve enerji dostu üretim sistemimiz ve süreçlerimizde geliştirilen projelerle çevresel değerleri korurken, aynı zamanda enerji ve su tasarrufu da sağlıyoruz. Yönetim sistemimizin uluslararası standartlarda aldığı bu değerli ödülden dolayı çok mutlu ve gururluyuz.” açıklamasında bulunarak çevreye olan bağlılığımızı yineledi.

27 Ekim’de Estonya Tallinn’de gerçekleşecek yarışta Türkiye’ye ve Ford Otosan’a yakışır bir ödülle dönmek dileğiyle…